KERESÉS search-close

Aliz megint bajba sodorja magát?

szerző:
2018.11.07. 20:55

A fiatal lányt nagyon bántja, hogy Krisztián hazudott neki, emiatt egy olyan akcióba kezd, amiből nem biztos, hogy jól fog kijönni.

Aliz először rá akarja venni Krisztiánt, hogy több pénzt fektessenek a marketingbe, hogy így növeljék a Rózsa forgalmát. Krisztián azonban, eltitkolva Aliz előtt a Zsolttól kapott pénzt, azt hazudja, hogy nincs semmi megtakarításuk ilyen célokra. Ám közben Aliz kap egy ajánlatot Dávidtól, a középiskolai ismerősétől: beszállhatnak egy golfpálya megvásárlásába, ami jó üzletnek bizonyul, viszont nincs rá tőkéjük. Egy véltelen beszélgetés közben Aliz mégis megtudja, hogy egyáltalán nem állnak rosszul anyagilag, sőt azt is, hogy Krisztián hazudott neki - emiatt a fiatal lány egy igen kockázatos magánakicóba kezd. 

Legfrissebb epizód

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való