KERESÉS search-close

Ági bosszút forral Peti ellen, és halálosan komolyan gondolja

szerző:
2016.02.22. 21:25
Péter nagy nehézségek árán ugyan, de végre kimert állni a nyomozók elé, és bevallotta, mit látott azon a szomorú napon a dolgozószobában. Lizát látta, igen. Egy a bökkenő, senki se hisz a fiúnak.
Végre, Peti bátor volt, persze ehhez az is kellett, hogy Juli ekkora bajba kerüljön. Kitálalt, és elmondta az igazat, Ágnes lányát, Takács Lizát látta akkor este a holtan fekvő Róbert mellett.

Kattints a képre, és megnézheted, ahogy Peti felvázolja az eseményt.


Ági bosszút forral Peti ellen, és halálosan komolyan gondolja

Szinte hallottuk lelki fülünkkel, ahogy Peti szívéről legördült az a bizonyos mázsás súly, csak azzal nem számolt senki, hogy se a nyomozók, se Liza anyja nem fognak hinni a fiatal fiúnak. Olyannyira nem, hogy Ági nem simán kiborul azon, hogy Lizát gyanúsítják, bosszút esküszik Péter ellen, amit véresen komolyan is gondol. Kezdenek komolyra fordulni a dolgok.

Ágnes kirohanását itt tudod visszanézni! Kattints a képre!


Ági bosszút forral Peti ellen, és halálosan komolyan gondolja

Szerintetek hamarosan kiderül az igazság, és a nyomozók találnak valamilyen bizonyítékot Liza ellen?

 

Legfrissebb epizód

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való