KERESÉS search-close

Kristóf vs. Margó – Mi lesz ebből?

szerző:
2016.07.26. 21:25

Zsófinak kitűnő ötlete támadt, szeretne ismét jóban lenni „anyósával”, és tiszta lappal indítani a kapcsolatukat. Tóbiás először örül az ötletnek, de mikor rádöbben, hogy így Kristófot is be kell mutatnia édesanyjának, nagyon megijed.

Bence baba szülei nagy örömmel készülnek az eseményre, a mindent megoldó békítő találkozásra. Zsófi már régóta tervezi a békülést Margóval, hiszen a szülés után rettentő rossz passzban volt a fiatal anyuka, és igen csúnyán vált el egymástól a két nő. Tóbiás kapva kap az alkalmon és azonnal összeszervezi a randit, viszont azért akad egy kis bökkenő. Ha már ideutazik Bence nagyija, akkor a fiatal apukának párját, Kristófot is be kell mutatnia. Az izgalom ellenére Tóbiás végül is ráveszi magát, és minden kezd jól alakulni, de csak addig, míg Kristóf a kisboltban véletlenül összetalálkozik Margóval, ahol egy kis nézeteltérés támad köztük.

Pár perccel később a bemutatkozás izgalmasan alakul. Nézzétek:

 

Legfrissebb epizód

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való