KERESÉS search-close

Sportosabb, vadabb lett az új Auris

A Toyota valami egészen mást akart alkotni, mint az Auris első szériájánál, ugyanis a 2007-ben bemutatott modell nem volt túl siekres. Az új modell teljesen más lett, mint elődje, így pedig...

Felfújt olasz

A Fiatnál úgy gondolták, ideje odafigyelni azokra a családokra, akik kinőtték kedvenc 500-asukat! Csakhogy, az újdonságon mindössze két dolog emlékeztet a retro öcsire.

Férfias A-osztály és Loeb ihlette DS 3-as az Autómániában

A Mercedes új legkisebbje és a Citroen limitált kiadása mellett az autósportok legelső lépcsőfokát, a gokartot is bemutatjuk szombaton.

Koreai hibrid Magyarországon

Vannak olyan modellek, amiket elsősorban a nagy vízen túlra terveznek, de, néha ezek az autók hozzánk is eljutnak. Hivatalosan is!

Kombik napja az Autómániában

A Cruze kombiváltozata mellé egy kis ráncfelvarrást is kapott a gyártól, a Chevrolet közkedvelt modellének újdonságai mellett a Mercedes CLS osztályának kombijával is megismerkedünk a következő...

Francia világautó

Champs-Elysées, vagy az Elysée Palota – mindenki hallott már róluk. Valószínűleg egy olyan autónál, amit ezekről neveztek el, csakis minden luxussal ellátott járgányról lehet szó!

Csomagol6unk

Két kombi, amik egy nagy konszerntől érkeztek, mégis külön utakon járnak. De, vajon csak a név és a forma különbözik, vagy vannak más különbségek is?

Tovább támad a Hyundai!

A koreai cég már eddig is elképesztő offenzívát indított az autóiparban, de úgy tűnik, hogy nincs megállás!

A magyar francia

Van egy autó, aminek a külsejét egy magyar dizájner álmodta újra és Franciaországban a tiszteletére az ő nevét viseli az a csomag, amitől még egyedibb lehet az autó.

Újabb vadorzó az Autómániában!

A Ford Focus ST-nek már a külseje is meghozza a kedvet a vezetéshez; harcias orr, sportos küszöb, egyedi 18-as felni, hatalmas hátsó szpojler és kipufogó, ami azt kürtöli világgá, hogy igen, ...

Csak a név maradt

Egy ismerősen csengő elnevezés még akkor is emlékeket idéz, ha az újdonságnak semmi köze nincs az elődökhöz. Az új Cliónál például, hiába keresünk bármi közöset a felmenőkkel, semmit...

Sárba vele!

Van egy modell, ami már túl van a sokadik X-en, mégis a legjobb formáját hozza. Főleg terepen.

2012 kedvenc járgányai az Autómániában

Idén több, mint 120 járművet teszteltünk, amiből természetesen akadtak felejthető találkozások, de olyanok is, amelyek valószínűleg örökre beleégtek a stáb emlékezetébe.

Újragondolva: Toyota Auris és BMW X1

Lisszabon télen is gyönyörű. Nem esik a hó, nincsenek mínuszok és ott mutatták be a legújabb Toyota Aurist.

Lexus vs. Lexus és az új Fiat Freemont

Összehasonlítjuk a 450h és a 250-es Lexus GS-t, a Fiat Freemonttá átalakult Dodge Journey-ből pedig az összekerékhajtású verziót teszteljük le.

Mese a legkisebb hibridről

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy autógyár. Úgy hívták, hogy Toyota.

A 3-as BMW hatodik generációja

Az új BMW érkezését nagyon várta már a nemzetközi autósvilág, amelyet tavaly decemberben Spanyolországban be is mutattak a sajtó képviselőinek.

Nem csapja el a hasunkat az új ázsiai

Egy különleges dél-koreai autó, csípősen vagy édesen, egy szárazföldi cápa és a Suzuki naked bike-ja. Mindez az Autómánia e heti adásában.

Pályára született

Van egy kis Corsa, ami nagyobb autókat is megszégyenít, a Citroen új családi szedánnal jelent meg a piacon és a Mazda 3-asba bekerült a legnyomatékosabb motor. Mindezt az Autómánia e heti adásában...

Időutazás úri módra

Van-e bármi közös egy 1992-es Daimler és egy mai Jaguar XJ között? Hogyan lehet beszélgetni egy Ford Rangerrel? Mire jó egy 125-ös robogó? Kérdések, amikre a válaszok a szombati Autómániában...

Új alternatív hajtások és a Peugeot Partner Tepee

A Volt/Ampera kettős ígérete lépés a jövő felé, de kétségtelen tény, hogy nehéz dolguk van, hiszen nagyon bizonytalan időben születtek.

A Jaguar család három tagja feszül egymásnak

A legkisebb XF, az elegáns XJ, és a vadorzó XKR, amely 510 lóerejével tréfát nem ismerve tépi, öli a saját abroncsait az Autómániában.

Új Lexus és a Peugeot 200-asok legfrissebb darabja

Kellemes meglepetés a 208-as kisoroszlán, melynek dizájnjában is sok újdonságot találtunk. A Lexus a GS 450h-val sem simul bele a hétköznapi autók világába.

Az óriás és a törpe

Az egyik legnagyobb Toyota, történelmi pillanat a Chevrolet-nál és egy újabb érdekes kétkerekű. Mindez az Autómánia e heti adásában.

Őszi újdonságok

A hulló levelekkel érkező új modellek, valamint az idei év eddigi autós krónikája. Mindez az Autómánia e heti adásában.

Konnektoros hibrid

Tölthető Prius, a legújabb Honda CR-V és a nyár nagy slágerei. Mindez az Autómánia e heti adásában.

Emlékautó

Egy legendás verseny emlékére készült Mini, a Hyundai alsó-középkategóriás kombija valamint egy igazi vagány motor. Mindez az Autómánia e heti adásában.

Búcsú és jó hír az Autómániában

A naptári ősz első napján sem csüggedünk, pedig okunk lenne rá: elbúcsúztatjuk tartós tesztautónkat a Hyundai i40 kombit. Szerencsére jó hír is van, végre találtunk egy olyan kis turbós...

Különleges autócsoda

Egy különleges kategória még egyedibb képviselője, egy alapverzió Dél-Koreából és egy retro robogó – mindez az Autómánia e heti adásában.

Egy morcos ikon és egy több nemzetiségű gyermek

Toyota GT 86. Egy autó, amelynek minden tulajdonsága megvan ahhoz, hogy ikonná váljon, és a Chevrolet új gyermeke, a Malibu. Mindez az Autómánia e heti adásában!

Astra mindenit!

A legújabb GTC Astra vonzza a tekintetet, és vezetni is jó. A Dacia Lodgy jól kezeli a kisgyerekeket, Tóth Zoli pedig két robogót is bemutat. Mindez az Autómánia e heti adásában!

Pillanatok alatt elfogyott a Megane CC limitált szériája

Egy már nem kapható új autó, az olasz betyár és a megújult Kia Cee’d. Mindez az Autómánia e heti adásában.

Dizájnolt családi egyterű és száguldás a vízen 120 km/h-val

A See Doo RXP 260 RS 260 lóerővel képes hasítani a vizet. A folytatásban velünk lesz egy családi egyterű, az Opel Zafira Tourer.

Egyre erősebb vetélytárs az Infiniti

Huszonöt éve az amerikaiak sem tudták, mi az az Infiniti, ma pedig a Lexus, a BMW, a Mercedes és az Audi egyenrangú konkurenciájaként tekintenek rá.

Autós evolúció

Ha azt halljuk, hogy alternatív hajtás, elsőre valószínűleg mindenkinek a hibridek jutnak eszükbe. Pedig, a gyártók ma már igen sokszínű palettával rendelkeznek ezen a téren is.

Jinba Ittai újratöltve!

De mi is az a Jinba Ittai? Nos, nem más, mint a ló és lovas egysége, amelyet a Mazda MX-5 kapcsán ismerhettünk meg.

Ott voltunk az autóversenyzés bölcsőjében

Elutaztunk az autóversenyzés fellegvárába, a franciaországi Le Mans-ba, és végig jelen voltunk a 24 órás futam ideje alatt. Leteszteltük a Suzuki Grand Vitarát és a ráncfelvarrott Renault...

Őrült, mesebeli járgány a Nissantól

Hogy mi lesz egy kompakt crossover és a világ egyik leggyorsabb sportkocsijának keresztezéséből? Nos igen, kitalálták, egy olyan őrült autó, ami leginkább csak az álmok világában létezik. ...

Dobozba zárva

A megújult Twingo, egy 7 személyes, minden gömbölyűséget nélkülöző családi autó és egy hosszú utakra tervezett motor. Mindez az Autómánia e heti adásában.

MLkedett hangulatban

Filmcsillag utód négyhengeres dízelmotorral, nem óvatoskodó fogyasztásteszt és egy régi, de új motor. Mindez az Autómánia e heti adásában!

Új legenda születik

Egy régóta várt modell végre nálunk, két, csak elsőkerékhajtású SUV és egy újabb kétkerekű. Mindez az Autómánia e heti adásában.

Megérkezett a második generációs Ford Ka

Az előző Ka „New Edge” – új él-dizájnjával nagyon megosztotta a közönséget: volt, akinek nagyon tetszett a kicsiny ufó, mások viszont irtóztak tőle.

Új Infinitivel német utakon és nagy fék a tartósteszten

A magyar-német közös Mercedes, az Infiniti óvatosan megújult nagy autója és egy hatalmas fékezés az új Hyundai i30-al. Mindez az Autómánia e heti adásában.

Új Ford Focus és Rover 2000

Tavaly egészen a spanyolországi Jerezig utazott stábunk, ahol a Ford Focus harmadik generációjának bemutatására invitáltak.

Ismeretlen ismerős

Egy dél-koreai autó Renault emblémával, egy új városi SUV és a Peugeot két modellt helyettesítő járgánya. Mindez az Autómánia e heti adásában.

Csúcstechnológiás Citroen DS 5

A DS 5 rafinált vonalaival, részletgazdagságával úgy hat legfőbb érzékszervünkre, mint a drog, ezért elsőre nem szabad elhinnünk azt, amit látunk!

Komolyság vagy sportosság?

Az e heti Autómániában annak járunk utána, hogy vajon komoly vagy sportos lett-e az új négyajtós Honda Civic szedán, majd újabb fogyasztási próba jön, ezúttal a legtakarékosabb Kia Rióval. ...

Egy miniszamuráj és a bajorok kicsiny kupéja

Szombaton két igazi újdonság a vendégünk: a Mini Coupe és a Suzuki Swift Sport. Két kis méregzsák, két kis kanyarvadász, amelyek az utcák illetve a szerpentinek rémei lehetnek.

Használtan is jó a hibrid?

Használt hibrid teszt és a nagy autós családfa. Mindez az Autómánia e heti adásában.

Megérkezett a Honda Civic 9. generációja

Az eheti Autómániában megmutatjuk, hogyan tud az új Civic egyszerre egyedi és sportos lenni, miközben a formája egyre áramvonalasabb.

Bajor számrendszer

Az új 3-as BMW és fura típusjelölése valamint a Hyundai i40 szedán változata. Mindez az Autómánia e heti adásában.

Majdnem hibátlan autók

Egy mindenre elszánt dél-koreai és egy alaposan megújult Japán autó várja önöket az Autómánia e heti adásában!

Véget ért a Mazda 5 tartóstesztje

Érzékeny búcsút veszünk egyik tartósteszt alanyunktól, amelyet fél éven és közel 20.000 kilométeren át nyúztunk, válogatott gonoszságokat kieszelve.

Fogyasztás vagy teljesítmény? Mindkettő!

A leggyorsabb hibrid, egy megújult dél-koreai és a spórolós francia. Mindez az Autómánia e heti adásában!

Mitől jobb a Lancia Ypsilon vetélytársainál?

Olaszországban, de persze a világon mindenütt azok vásárolnak Lanciát, akiknek snassz a Fiat.

Olasz jenki

Egy európaiasított amerikai családi járgány, két cruiser és a Toyota Yaris mindhárom nemzedéke. Mindez az Autómánia e heti adásában!

Megszépült munkásautók

Tesztalanyunkat egy 3.0 literes erőforrás mozgatja, amely csavarra ugyanaz maradt, mint a ráncfelvarrás előtti verzióban.

Alumínium csoda

A Jaguar új nagymacskája, a leggyengébb Citroen DS4-es és 2012 sportmotorjai. Mindez az Autómánia e heti adásában!

Driftereink együtt

Az Autómánia e heti adásában három drifterünket láthatják a nézők, és megtudhatják, 2011-ben milyen eredményeik voltak.

Autómánia - Következő adás

Autómánia minden szombaton 12 óra után az RTL Klubon!

2012 újdonságai az új BMW 3-assal

Kit tudja, hogy mit hoz az új év, mit hoz 2012?! A Maja naptár szerint eljön a világvége, de mint tudjuk, az apokalipszis érdeklődés hiányában már többször is elmaradt.

Ez történt 2011-ben

2011 autós eseményei Magyarországon, és egy újdonság az Opeltől. Mindez az Autómánia e heti adásában!

Milyen lesz a jövő autógyártása?

Maradnak a benzines autók? Esetleg az elektromos járműveké a jövő? Netalán a hibrideké?

Haldokló izomautók?

Egy amerikai izomautó Horvátországban, és egy drága terepjáró olyan helyen, ahová valószínűleg soha többet nem fog menni! Mindez az Autómánia e heti adásában!

Kis fogyasztású BMW és felkészülés a téli útviszonyokra

Napjaink elszabaduló üzemanyag árai sok kérdést vetnek fel; benzines autót érdemes vásárolni, vagy esetleg egy dízelt?

Ziccer az asszonytól

Focista feleség autója, rögtönzött olasz nyelvlecke és óvatoskodás nélküli spórolás. Mindez az Autómánia e heti adásában!

Ráncfelvarráson esett át a Nissan Navara!

Bemutatjuk a Nissan Navarát orrában egy bődületes erejű dízelmotorral, elutazunk Ausztriába, ahol a Mercedes új csillagát leplezzük le és vendégünk lesz a Hyundai i40 1.6-os benzines verziója...

Újra Rio?

Óceáni autó, egy tartós teszt vége, tanácsok a kötelező váltáshoz és a megújult Kia Rio.

Spóroló sportoló

Éhezőművész bajor, csúcskategóriás nakede-ek, és egy hatalmas lábterű szedán. Mindez az Autómánia e heti adásában.

Új coupé a Hyundaitól és Peugeot 508 GT verzióban

Bemutatunk egy új Peugeot 508-ast, amit már vezethettünk, de most itt a GT változat.

Elektromos kilométerek

Újabb elektromos autó, egy ferdehátú Chevrolet, élmények a ’80-as évekből és a különböző szervizperiódusok. Mindez az Autómánia e heti adásában!

Környezetbarát újdonságok és a bivalyerős Mazda RX

Minden autógyár egyértelmű törekvése, hogy csökkentse károsanyag-kibocsátását – amit általában különleges, gyakran erőtlenebb motorral szerelt verziókkal oldanak meg.

Névmustra a Nissan Juke-kal

Az autók névválasztása, egy kozmetikázott francia, a legújabb Yaris és fogyasztás csökkentő tanácsok. Mindez az Autómánia e heti adásában.

Az autótolvajok és a családok kedvencei

Alsó-középkategória. A kisautók népes tábora után talán a legnépszerűbb szegmens, amelyet előszeretettel hívnak Golf-kategóriának is.

Színelmélet az új Corsával

Egy hátsókerekes Focus, segítség a biztosítási labirintusban, színelmélet egy Corsa segítségével és az utólag beszerelt klímák. Mindez az Autómánia e heti adásában!

A Hyundai Genesis kistestvére és tartósteszt a Mazda 5-tel

A szombati Autómániában bemutatjuk a Hyundai Genesis coupe-t egy 2,0 literes turbómotorral az orrában, motorozunk a Kawasaki Z1000 SX nyergében, valamint új tartóstesztet indítunk a Mazda 5-tel! ...

Luxus Kia Picanto és Citroen Racing?

A legsportosabb DS3-as, egy pöttöm városi autó, a Mercedes legújabb szobra és a manuális klímák működése. Mindez az Autómánia e heti adásában.

A Szépség Istennője a Citroentől és az új BMW 1M

Az Autómánia szombati adásában megkóstoljuk a BMW 1M-et, bemutatjuk a vadonatúj Citroen DS4-et, valamint azt is megtudjuk, hogy milyen újításokat végeztek az Opel Antarán. Induljunk!

Az ünnep miatt elmarad az Autómánia

Kedves nézőink! Az augusztus 20. ünnepi műsor miatt az Autómánia e heti adása elmarad, legközelebb augusztus 27-én jelentkezünk újra!

Újra öthengeres Audi dallam

Egy gyönyörű hangú Audi, a Volvo újdonságai, sportkombi az Opeltől és egy új sorozat első része. Mindez az Autómánia e heti adásában!

Bővül a konkurencia a felső-középkategóriában

Az Autómánia szombati adásában a felső-középkategória néhány, idén tesztelt modellje mérkőzik egymással.

EXKLUZÍV! Nézd meg, hogyan készül az Autómánia!

Az RTLKlub.hu kamerája ott volt Gyulai Balázzsal az Autómánia forgatásán és az adás vágásánál is. Kukkants be velünk a kulisszák mögé!

Búcsú egy hű társtól

Egy igazán nyugis autó a Renault-tól, a megújult Mercedes C és végső tapasztalataink Mazda 6 tartós tesztautónkról. Mindez az Autómánia e heti adásában.

Új Micra és Toyota Land Cruiser teszt terepen

Az Autómánia szombati adásában velünk lesz a 60. évfordulóját ünneplő Toyota Land Cruiser, ellátogatunk Németországba és teszteljük a Nissan Micrát, valamint a Citroen koplaló művészét...

Norvégia útjain az új Hyundai i40-nel

Utcai gumikkal sziklákon, európai ízlés csillagos módra, Norvégia és a Hyundai valamint egy igazi városi robogó. Mindez az Autómánia e heti adásában.

Terepjárgány régi külső és új belső értékekkel

Bemutatjuk az új Hyundai Genesis Coupét, valamint a terepen is kiváló a Nissan Muranót.

Újabb űrtechnika

Egy zseniális, francia kombi, városi vagány a Yamahától, a jövő egy kis szeletkéje a Mitsubishitől és drift a javából. Mindez az Autómánia e heti adásában!

Aszfaltgyilkos járgány csinos pilótával

570 lóerős Chevrolet Camaro, BMW K1600 GT és a Mazda Skyactive programja, mely a benzin- és dízelmotorokra álmodta meg a fogyasztás-csökkentést.

Spórolós sportos-autó

Fogyasztási teszt turbós autóval, keresztbe csúszó járgányok, egy érdekes összehasonlítás és a legújabb „gixxer”. Mindez az Autómánia e heti adásában.

Miben változott a BMW új cabriója?

Új családi autó a Chevrolet-től, mindenes motor a Hondától, egy népszerű sportág első futama Magyarországon és egy különleges bajor cabrio. Mindez az Autómánia e heti adásában.

Rázós jövő: az elektromos autózás

Egy elektromos sportautó, egy kétkerekű, ami ellene indul és egy fájdalmas búcsú az Autómánia e heti adásában.

Tartósteszteltük a BMW X3-ast

Az Autómánia szombati adásában útjára indítunk egy újabb tartóstesztet, amelynek a BMW X3 lesz az alanya, teszteljük az Opel Astra puttonyos verzióját és velünk lesz a Mazda MX-5 felpaprikázott...

Dombovári Vanda tesztelte az új női Suzukit

Éhező bajor, egy új kétkerekű és egy igazi női autó! Mindez az Autómánia e heti adásában.

Új, futurisztikus Suzuki

A szombati Autómániában bemutatjuk a Suzuki Kizashit, velünk lesz a sokak által nagyon várt KTM 125 Duke, valamint megtudjuk, hogy hogyan teljesített a Mazda 6 a nagy fogyasztásteszten!

Luxus-dagonyázó Nissan és új Focus

Vajon az új Ford Focus miben más, mint elődei? És miért kell luxus-dagonyázó a Nissannak? Kérdések, amikre szombaton fény derül az Autómániában.

Infiniti és Insignia új ruhában, új szívvel

Az Autómánia szombati adásában bemutatjuk az összkerekes Opel Insigniát orrában egy dízelmotorral, folytatódik az elektromos robogók harca, valamint velünk lesz egy szintén dízel Infiniti...

Felértékelődtek a régi Ladák

A legújabb egyterű a Chevytől, az ifjúság és a szépség istennője a szláv mitológiából és egy híres, tengeren túli pálya mása Magyarországon. Mindez az Autómánia e heti adásában! ...

A Suzuki Swift visszavág!

1983, egy guruló kis dobókockával indult a Swift diadalútja, amelynek II. generációjára 1989-ben virradt galaxisunk sötét ege...

Autótörténelem és egy Citroen, ami kevéssel is beéri

Éhezőművész Citroen, az autózás 125 éve Japánban, és néhány okos trükk a motorozáshoz. Mindez az Autómánia e heti adásában!

Két utódot gyúrt egybe az új Peugeot

A Peugeot-nál gondoltak egy merészet, és egy modellel cserélték le a nem túl sikeres 607-est és a nem kimondottan előnyös külsejű 407-est.

Új Citroennel a De Gaulle-legenda nyomában

Tojástörő mutatvány, újonc a nagyfiúk között és egy sportmotor a jégen! Mindez az Autómánia e heti adásában!

Renault coupé és Lexus hibrid a portugál utakon

Az új modellek mellett egy tuningolt Chevrolet Camaróval is felszántjuk a betont.

Megújult Mazda 2 és új Ford Focus

A hétvégi Autómániában garantáljuk, hogy mindenből kettőt fognak látni!

Divatjárgányok kicsiben

Az Autómánia következő adásában bemutatjuk a Minit, Fiat 500-at és Citroen DS 3-at.

Elit modellek és az új Chevrolet Captiva

A felső-középkategória elitje és egy megújult SUV. Mindez az Autómánia e heti adásában.

Mikrohibrid a Citroentől

Az Autómánia szombati adásában többek között azt boncolgatjuk, hogy mit is takar a mikrohibrid kifejezés.

2011 szuper-kétkerekűi

A legcsendesebb és a leghangosabb autó, valamint 2011 szuper-kétkerekűi. Mindez az

Mit jelent a ráncfelvarrás az autóiparban?

A szombati Autómániában kiderül, volt-e haszna a faceliftnek a Toyota Corolla és a Mercedes R esetén!

Nyugimotor és űrméretű Galaxy

Felnőtt X3-as, nyugimotor a Victorytól és az űrméretű belsejű Galaxy. Mindez az Autómánia e heti adásában.

Megújult Volvo és lekerekített Suzuki

Az Autómánia szombati adásában bemutatjuk a vadonatúj Volvo V60-at, amely megújult külsejével igazán szívdöglesztő jelenség lett!

Gyönyörködnivaló Alfa Romeo érkezik

Botoxos X5, az über Kawasaki naked és egy gyönyörű olasz.

Luxusautók megoldása az Opel Meriván

Az Autómánia adásában velünk lesz az Opel Meriva dízel verziója, és leleplezzük a 2011-es év négy-illetve kétkerekű újdonságait is!

2010 legjobb járgányai és forgatási bakik az Autómániában

Egy fájdalmas búcsú, a viszontlátás öröme és 2010 legjobbjai – mindez az Autómánia e heti adásában.

A leggyorsabb Fordot tesztelte az Autómánia

A Focus RS 500-ba még 50 lóerőt préseltek a széria RS-hez képest.

Mitől új a legújabb Mini?

Minimálisan megújult Mini, az über-Nissan, vagyis az Infiniti M és a dobozológia bevezetője. Mindez az Autómánia e heti adásában.

Régi-új BMW és dögös kisautó az Autómániában

A szombati adásban górcső alá vesszük az új 5-ös BMW-t, KTM Adventure-t és új Nissan Juke-ot.

A négykerekűek különc figurája

A különc, a világhódító és az elegáns szellem – mindez az Autómánia e heti adásában!

Francia újdonságok és az új Kia Sportage

Tépjük a betont a Peugeot RCZ-vel, ellátogatunk Svédországba Citroen-mustrára, valamint bemutatjuk az új Kia Sportage-et is!

Újabb hibriddel állt elő a Toyota

A gyár 1994-ben kezdett neki a G21 projektnek, amelynek célja az volt, hogy megalkossa a huszonegyedik század környezetbarát autóját.

Egy Mazda, ami mindenkinek tetszik

A legkedveltebb Mazda 6-os, a kistesó Mitsubishi és az automataváltós motor. Mindez az Autómánia e heti adásában!

Kapcsolatmentő Renault és üvegtetős Citroen

Emberi kapcsolatokért felelős autó, egy üveges francia és a családias japán. Mindez az Autómániában!

Így érzünk a Hyundai i30 cw tartós tesztje után

Egy történet vége és valami új kezdete, valamint egy új, nyugodt motor a Kawasakitól – mindez az Autómániában.

Autómánia – Következő adás

Autómánia minden szombaton a déli híradó után!

BMW Z4 roadsterrel száguldottunk Spanyolországban

Az eheti Autómánia nemcsak autótípusokban, hanem turisztikai látványosságokban is bővelkedik.

Puhányak a divatos terepjárók?

Öltönyös hegymászók és egy vagány „kövér fiú” az e heti Autómániában.

BMW és Mazda 3 hasít az aszfalton

A szombati Autómániában bemutatjuk a BMW 320 d Efficient Dynamics változatát, valamint a Mazda 3-at 1,6-os dízelszívvel.

Kisfogyasztású, környezetbarát járgányok

Vajon milyen a ma kapható, legolcsóbban üzemeltethető autó?

Renault Winddel a szelek szárnyán

A következő adásban közelebbről megismerkedünk a Mazda 6-tal, a Honda CBF 1000 F-fel és egy apró, de annál élvezetesebb Renault cabrióval.

Környezetvédő Opel és gyalogosbarát Volvo

Éhező Corsa, kétkerekű utcai vagány és egy gyalogosbarát Volvo. Mindez az Autómánia e heti adásában!

Tépjük az aszfaltot az Autómániában!

Az Autómánia szombati adásában kipróbáljuk a Toyota RAV 4-et, a BMW új speedbike-ját és hogy mennyire családbarát a Peugeot 5008 benzines verziója.

Forróság, napfény, kabrió

Megújult SUV, nem csak városba való robogó és egy új keménytetős kabrió.

Mókás és vénuszi szépségű Fiatok

Időutazásra repíti nézőit az Autómánia egy igazán különleges, 1975-ös járgánnyal.

Öt hajtanivaló négykerekű

Összesen 1281 lóerő – öt különböző autóban és az első, gázolajos Infiniti. Mindez az Autómánia e heti adásában!

Időutazás a BMW-vel

Az Autómánia adásában velünk lesz a Toyota Camry Hybrid, időutazáson veszünk részt a BMW múzeumában.

Környezettudatosan az Autómániában

A leggyorsabb hibrid limuzin, speciális Twingo és egy hosszú távú utazóautó a Toyotától.

Limitált szériás Civicek erőpróbája

Egymásnak feszülő japán lóerőhad, német precizitás és svéd kupak-tanács.

Teszt alatt az éhezőművész és a naked bike

Éhezőművész Hyundai, 135 olasz telivér egy kis autóban és az új FZ8-as naked bike! Mindez az Autómánia e heti adásában!

Családi faktor és a nehéztüzér

A szombati Autómániában egy igazi terepgyilkost tesztelünk, de velünk lesz egy családi jószág is.

Retro, biztonság, múlt és sporthybrid

Nemrég mutatták be a megújult Volvo S60-ast! Idén ünnepli 200 éves fennállását a Peugeot.

A síkos felületeké a főszerep!

Az Autómánia adásban jégre visszük a Ford Tourneo-t, megismerkedünk a tisztán elektromos hajtású Mini-vel, valamint kipróbáljuk csúszós felületen a ráncfelvarrott Toyota Rav 4-et!

Vizibalett négykeréken

Az Autómánia szombati adásban egy kis nedves csúszkálás mutatunk be a Renault Megane RS-el, kiruccanunk Spanyolországba, ahol a Mazda 6 ráncfelvarrott verziója várt minket, valamint kipróbáljuk...

Időgép, pályamotorozás és család!

Egy ilyen igazi álomautót próbálunk ki, aminek a képes összefoglalóját most szombaton láthatják!

Élharcos, vagy valódi kanyarvadász

Egy hegymászó dél-koreából, hybrid motor valamint egy német sprinter. Mindez az Autómánia e heti adásában!

A dízel az igazi?

Szombaton még ebéd előtt belemélyedünk a dízelmotorok történelmébe.

A kátyúkerülők

Flexibilis Astra, könnyen kormányozható motor és egy francia családi autó. Mindez az Autómánia e heti adásában!

Mazda minden mennyiségben

Az autómánia szombati adásában bemutatjuk a szimplaturbós BMW X1-et, praktikus vezetéstechnikai tanácsokat adunk motorosoknak, és velünk lesz az ikonná vált Mazda MX5 mindhárom generációja! ...

Mi az a tanulmányautó?

Koncepcióautók, amik valósággá váltak, sikeres ázsiai autók és egy kis vezetéstechnika motorosoknak. Mindez az Autómánia e heti adásában!

Gumiégetés az Autómániában

Útjára indítunk egy újabb tartós tesztet és velünk lesz egy valódi ikon is, tartsanak velünk!

Mi az ázsiai autók titka?

Új formanyelv a BMW-nél, egy barátságos újdonság a Kia-tól, és az ázsiai autók sikereinek képlete. Mindez az Autómánia e heti adásában!

Nyúzópróba a nagyoknak

Az Autómánia adásában komoly nyúzópróbának vetik alá a BMW 5 GT-t és a legerősebb Opel-t, az Insignia OPC-t.

Egy kis ismétlés és ráncfelvarrás

Mit tegyünk motorunkkal a hosszú téli pihenő után? Kiderül szombat délután az Autómániából.

Bajor hercegek és egy francia kiasutó

Megmutatjuk a következő BMW-s irányvonalat, és az új Citroen C3-at!

Törd meg a hétköznapok szürkeségét!

Über-gazdaságos Volvo, kategóriteremtő japán luxus járgány és a Citroen Minije. Mindez az Autómánia e heti adásában!

Egy francia szépség, és egy japán szörnyeteg

A gigászi Toyota Landcruiser és a Renault Fluence melett a hó királya is ringbe száll.

80-nal a kanyarba

Két különböző méretű SUV és egy vagány motoros szán az Autómániában.

Egy igazi újdonság és egy medvebocs az Autómániában

A szombati Autómániát egy igazi újdonsággal, a Dacia Sandero Stepway-el kezdjük, de jön egy igazi Grizzly is!

Terepen az igazi!

Egy luxus pick up a Nissantól, egy fura formájú quad és a csúcs dízel Honda Accord. Mindez az Autómánia e heti adásában.

Újragondolt járgány az Autómániában

A szombati Autómániát a Mazda frissen plasztikázott verziójával, a CX-7-el kezdjük!

Környezettudatosan négy keréken

Igazi zöld adás, megspékelve 2010 legújabb kétkerekűivel! Természetesen az Autómániában!

Szívdobogtató lóerők

400 lóerő feletti masinák és 2010 újdonságai! Lesz bőven látnivaló az e heti Autómániában!

Csodajárgányok az Autómániában

Az Autómánia adásában csupa olyan járművet tesztelünk, amelyek teljesítményük alapján még a versenypályán is megállnák a helyüket, ám mégis utcán használják őket.

Négykerekűek a karácsonyfa alatt

Itt állunk a karácsonyi ünnepek küszöbén, és bizonyára már mindenki ajándékok után rohan, fut, szalad. A szombati Autómániába nekünk is lesz egy-két ajándékötletünk.

Mini csodabogár

Négyen egy mini autóban, az örök dilemma, és egy penge motor. Mindez az Autómánia e heti adásában!

Strapabíró aszfaltbetyár

A jó öreg Télapót december elején mindenki nagyon várja, hiszen a kiscsizma pucolása, a várakozás izgalma gyerekben és felnőttben egyaránt megtalálható.

Európai Mustang az Autómániában

Lefogyott atléta, egy félautomata motor és az Európai Mustang! Mindez az Autómánia e heti adásában!

Bohókás járgányok

A szombati Autómániát egy bohókás járgánnyal, a Citroen C3 Picasso-val kezdjük.

Neonzöld csodabogár

Lámpánál leálló Mazda, baltával készült motor és egy neonzöld vadló. Mindez az Autómánia e heti adásában!

Praktikus aszfaltszaggatók

A szombati Autómániát egy ismerős, de annál praktikusabb modellel, a Toyota Verso-val kezdjük!

Egy rally legenda és puttyonos dél-koreai

Puttonyos dél-koreai, egy cruiser Yamaha és a rally legenda Subaru Impreza. Mindez az Autómánia e heti adásában!

Sportos, családi járgányok az Autómániában

A szombati Autómániát egy hipertechnológiával felszerelt járgánnyal, a Toyota Priussal kezdjük!

A bátor oroszlán színre lép

Igazi, éles akciók, egy bátor oroszlán és egy különleges kétkerekű – mindezek az e heti Autómániában!

Dögös járgányok

A szombati Autómániát egy igazán felpaprikázott járgánnyal, a Renault Twingo Rs-el kezdjük.

Gázolajos kupé az Autómániában

Dízelmotoros kupé, az egyik legvadabb KTM és a legendás ”Z” Nissan új generációja

Családi aszfaltbetyárok

Ha egy család autóvásárláson töri a fejét, akkor mindig felmerül a kérdés; egyterű, kombi, vagy esetleg egyterűnek látszó tárgy?

Exkluzív aszfaltbetyárok

A szombati Autómániát egy technikai csodákat felvonultató szépséggel, a Lexus RX 450h-val kezdjük.

Megkomponált Alfa-hangzás és egy dögös Harley

Egy legenda szerint az Alfák kipufogóját zenészek hangolják. Mi is meghallgattuk az új, 1.8-as, turbós motor szólóját – mindez a szombati Autómániában!

Le a tetővel!

Az autómániában kabriók száguldanak a legkisebbektől a legnagyobbakig, a leggyengébbektől a legerősebbekig.

Konzervatív és praktikus járművek

A szombati Autómániát egy kicsit konzervatív, de annál praktikusabb járművel kezdjük, amely nem más, mit az új Toyota Verso!

Vagány kétkerekű és egy kicsi négykerekű

Milyen a legkisebb Lexus? És milyen egy kis Honda motor? Kérdések, amikre a választ most szombaton meg is kapják az Autómániában!

Közkedvelt négykerekűek új köntösben

Egy igazi, városi oroszlán, a legolcsóbb bajor kétkerekű és egy régi-új motorral hajtott SUV. Mindez az Autómánia e heti adásában!

Régi klasszikusok – Autómánia-válogatás

Heti Autómánia válogatásunkban a furcsa nevű autók kerültek terítékre, vagyis az Isók!

Városi aszfaltbetyárok

A szombati Autómániát egy városi kis aszfaltbetyárral kezdjük, a Toyota Urban Cruiserrel.

Autók túrázáshoz – Autómánia-válogatás

Egy munkagép, egy környezetvédő terepes és egy konzervatív aszfaltbetyár. Olyan autókat válogattunk össze, amik nemcsak az aszfalton, hanem a zöldben is megállják a helyüket.

Művészi autók és hatalmas robogók

Művészi Mitsubishi, egy hatalmas robogó és két Iso.

Trendi aszfaltbetyárok - Autómánia-válogatás

Cukik, kicsik, szépek és még parkolni is könnyű velük. Összeszedtük a legtrendibb négykerekűeket!

Új köntösben a kedvencek!

A szombati Autómániában két nagy visszatérőt mutattunk be.

Luxusautók csatája – Autómánia-válogatás

Leteszteltük a BMW MR3 Cabrio és az egyedi Wiesmann MF3 sportautót. Heti Autómánia-válogatásunkból megtudhatod, hogy melyik a gyorsabb sportautó.

Aszfaltszaggató járgányok

A szombati Autómániát egy igazán étvágygerjesztő csemegével, a Renault Clio RS-el kezdjük.

Olasz autócsodák – Autómánia-válogatás

Ferrari és Maserati – csak két név a neves olasz márkák közül. Összeszedtük és leteszteltük az olasz autócsodák legnagyobbjait.

Puttyonyosok egymás közt

Mi a közös a Peugeot 407 SW-ben és a Dacia Logan Van-ben? Az, hogy az Autómániában hasonlítjuk őket össze!

Családi autók és exkluzív kétkerekűek!

Bőség zavara: valahogy így lehetne összefoglalni az e heti Autómániát! Persze, zavarról szó sincs!

Francia szépségek – Autómánia-válogatás

Heti összeállításunkban a francia autókat vettük sorra. Leteszteltük a szépséges Renault Laguna Coupét, a Peugeot egy modelljét és a mókás külsejű Citroen C3 Picassót is.

Autók az elegancia jegyében – Autómánia-válogatás

Piros bőrülések, fényesre polírozott karosszéria. Heti Autómánia-válogatásunkban a korábbi adások legelegánsabb autóit gyűjtöttük össze.

Csodajárgányok az Autómániában!

Az Autómánia szombati adásában megismerkedhettünk egy csodamasinával, amelynek külleme leginkább a harmincas évek gengszterfilmjeit idézi, a belbecs pedig képes is a gengszterizmusra.

Csodaszép autók nőknek – Autómánia-válogatás

Kicsik, cukik és még parkolni is könnyű velük. Összeállításunkból megtudhatod, melyek az idei év legcsajosabb autói.

Legendák és családi autók

Egy élő Rally legenda, egy vad kétkerekű és az új családi Opel. Mindez az Autómánia e heti adásában!

Exkluzív kétülésesek, elegáns cabriok – Autómánia-válogatás

Leteszteltünk egy valódi angol különlegességet és megnéztük mire képes egy 420 lóerős BMW. Íme, a nyár legelegánsabb cabrioi!

Autók csatája

Az Autómánia szombati adásában kiderítettük, hogy milyen autóval érdemes elindulni vásárolni.

Családbarát autók! – Autómánia-válogatás

Tágas és kényelmes autók, melyek takarékos motorjuk miatt könnyen a családapák kedvenceivé válhatnak. Íme, az Autómánia családbarát autói...

Négykerekű macsók

Egy munkagép, egy amerikai kétkerekű cirkáló és egy finoman doromboló vadmacska – mindez az Autómánia e heti adásában!

Lóerők küzdelme

Vajon mire képes a BMW MR3 Cabrio és az egyedi Wiesmann MF3 sportautó?Szombaton kiderül!

Hibrid autó a zöldben

Környezetet védünk, új oroszlánt látunk és motorozunk is az Autómániában!

Ha a nagy svéd trezor útnak indul...

Testes svéd, egy ABS-es japán motor, és egy full extrás Avensis

A penge japántól a stuttgarti csillagosig

Egy nagyon penge japán, egy bajor kétkerekű és egy stuttgarti csillagos a szombati Autómániában!

Guida Italiano

A szombati Autómániában izgalmas kísérletet tettünk: annak igyekeztünk utána járni, hol is lakik az olasz autógyártás!

Mókás külső, praktikus belső

A szombati Autómániában bemutattuk a Mazda 6 sportverzióját, a Yamaha R1-et és a mókás külsejű Citroen C3 Picasso-t.

A kedves igástól az aszfalttorpedóig

A szombati Autómániában bemutattuk a Dacia Logant és a vadonatúj ruhába öltözött Honda City-t is.

Az ismeretlen ismerős, a bajor szépség és a többiek

Ismeretlen ismerős Hyundai, bajor "Zépség", felcicomázott áruszállító és egy új Chevi. Mindez az Autómániában!

Meztelen motorok és vénuszi idomok

Az Autómánia szombati adásában bemutattuk a szépséges Renault Laguna Coupe-t, és a Toyota Avensis kombi változatát, mely a családapák egyik nagy kedvence lehet.

A száguldó japán és a francia művész

Az Autómánia szombati adásában teszteltük az új Mitsubishi Coltot és a Citroen C4 Picassot, és tovább folytattuk Naked Bike összefoglalónkat is.

Dél-koreai SUV és egy gyémántos autó – miért is ne?!

A Hyundai-nál már eddig is volt néhány testes luxus-terepjáró, de az új ix55-ös túltesz mindegyiken.

A megbízható és a mulatságos

A szombati Autómániában kezdésnek egy citromszínű járgányt kínáltunk Toyotáéktól, majd egy igazi mókamestert is bemutattunk, aki meglepő tulajdonságaival mosolyt csal az utasok arcára. ...

Karneváli hangulatban- Autómánia 10. hét

Karneváli hangulat – vagyis Fiesta, alacsony motoros – vagyis low rider, és egy alapos darab – vagyis bázismodell Renault Megane. Mindenről szombaton az Autómániában!

Az év autója és egy környezetkímélő terepjáró- Autómánia 9. hét

Környezetvédő terepes, szépséges német, és egyedi motor – nem hagytunk ki semmit!

Biztonság és design – Autómánia 8.hét

A Volvónál legfontosabb a biztonság, de az új X60-asnál már a forma is előtérbe került. A Subaru Forester eddigi merész formavilágát viszont kicsit konzervatívabbra cserélték.

Kényelem és luxus - Autómánia 7.hét

Az Autómánia szombati adásában bemutattuk a bajorok csodamasináját, az új 7-es BMW-t és a Citroen C5-öt is.

Tomboló lóerők- Autómánia 6.hét

Az Autómániában kipróbáltuk a legújabb Renault Megane Coupet, ráadásul mindjárt a most kapható legerősebb motorral.

Katonajárgány és sportautó - Autómánia 5. hét

Katonák kedvence, a terepek réme és az egykori nép-sportautó új köntösben. Mindez az Autómánia e heti adásában.

Aszfaltszaggatás és tánc - Autómánia 4. hét

Hajtogatható belsejű zenész, spéci Yamaha, és egy seborvos – jó kis csapat, nemde?

Autómánia - 3. hét

Élsportoló Citroen, sokat tapasztalt motor(os) és a jövő autója! Mindez az Autómánia e heti adásában!

Autómánia - 2. hét

Turbóval erdőbe, hajóval városba, esetleg jégen motorral? Ebből hogy lesz adás?

Autómánia - 1. hét

Éles városi ál-terepjáró, 7 személyes oroszlános járgány és egy exkluzív kétüléses – mindez az Autómánia e heti adásában.

Autómánia - 52. hét

Az Autómánia álomjárgányával és 2009 újdonságaival várjuk önöket az év utolsó műsorában!

Autómánia - 51. hét

Öltönyben vagy szabadidőruhában a terepre? Netán két keréken túrázni? Mindenre választ kapnak az e heti Autómániában!

2008 legmenőbb verdái

Összeállításunkból megtudhatod, mivel indulj útnak, hogy te legyél az aszfalt királya!

Autómánia - 50. hét

Csillagos sportcoupe, 200 lóerő alatti Subaru, és egy vérmes kétkerekű paripa. Ez az e heti kínálat!

Autómánia - 49. hét

Egy született angol hódító, egy francia-japán titkosügynök, és egy kis ninja! Mindez az Autómánia e heti adásában!

Autómánia - 48. hét

Vajon hogyan viselkedik egy nagymacska a városban?

Autómánia - 47. hét

Egy világautó és egy fantasztikus motor, amit mindenhol jól ismernek, és egy olyan járgány, amit szeretnének, ha mindenki ismerne!

Autómánia - 46. hét

Városok kezdőbetűiből összeállított, egy napsütéses vidék után kapott név és egy vagány chopper!

Autómánia - 45. hét

Bicikliszállító, sportautó és biztonságos is.

Autómánia - 44. hét

Élesebb arcot kapott a BMW 3-as, megnőtt a Citroen Berlingo és még mindig gyönyörű a Maybach 57 S. Ráadásul mindet kipróbáltuk!

Autómánia - 43. hét

Ferdehátú Dacia, mini egyterű a Fiattól és egy óriási BMW. Mindez az Autómánia e heti adásában!

Autómánia - 42. hét

Elegancia, kényelem, jó minőség – ilyen kritériumokkal választanak autót a felső-középkategória vásárlói.

Autómánia - 41. hét

A szombati Autómániában velünk lesz egy olyan Mercedes, amely azelőtt még sosem szerepelt a műsorban

Autómánia - 40. hét

A szombati Autómániában velünk lesz egy kanárisárga guruló doboz, amely a Hyundai H1 névre hallgat, és higgyék el, rengeteg kellemes meglepetést tartogat számunkra.

Autómánia - 39. hét

Családias hangulatot varázsolunk a képernyőre, ugyanis kipróbáljuk a Peugeot Partner Tepee-t és a Honda Accord Tourert.

Autómánia - 38. hét

Stílus, szabadság és sebesség jellemzi az Autómánia következő adását.

Autómánia - 37. hét

A szombati Autómániában 4 motort is tesztelünk

Autómánia - 35. hét

Vérpezsdítő hang és vadító külső – röviden így lehet jellemezni a Ferrari F430-at. V8-as motorja 490 lóerőt és 465 Nm-es nyomatékot produkál, amivel az olasz paripa 4 másodperc alatt...

Autómánia - 34. hét

A szombati Autómániában velünk lesz egy kedves kis jármű...

Autómánia - 32. hét

Újra itt a Twingo!

Autómánia - 33. hét

A szombati Autómániát elsőként a Nissan régi-új, NP300-as Pickupjával kezdjük.

Gyulai Balázs

Az Autómánia műsorvezetője.

Autómánia - A műsorról

Aktuális autósport-információk, hasznos tanácsok vásárláshoz, karbantartáshoz.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való