KERESÉS search-close

Nézettségi rekorddal búcsúzott A Tanár

szerző:
2018.05.23. 10:47

Óriási sikerrel zárult A Tanár című sorozat: a szombat esti évadzáró epizódot a 18-49-es korosztályból televíziót nézők közel 21 százaléka választotta esti programjának.

Nézettségi rekorddal búcsúzott A Tanár


Az RTL Magyarország saját gyártású sorozatának évadzáró, nyolcadik epizódja a maga 20,7 százalékával a sorozat eddigi legnagyobb közönségarányát hozta a csatornának a kiemelt célcsoporton, a teljes lakosságban pedig több mint 690 ezren követték figyelemmel a fordulatokban gazdag évadzáró epizódot.

A Tanár sikerét az is jól mutatja, hogy átlagosan 19,5%-os közönségarányt tudott felmutatni a 18-49-es célcsoportban és nyolc héten át zsinórban nyerte meg a szombat estéket.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való