KERESÉS search-close

Bakik a negyedik részből!

szerző:
2017.02.23. 22:30

Bakikból A mi kis falunk forgatásán sem volt hiány! Mutatjuk a negyedik epizód legjobbjait!

Néha még a legjobbakkal is megesik, hogy hibáznak. Ez történt Csuja Imre és Szabó Győző, valamint Lovas Rozi és Lengyel Tamás közös jeleneténél is, de olykor Bánki Gergelynek is összeakad a nyelve.


Megvan az a jelenet, amikor Stokit felfektetik az állatorvos étkezőasztalára? Szabó Győzőnek szerencsére nem a tűszúrással, csak a hideg vízzel kellett megküzdenie, azonban Reviczky Gábor ugyanennél a jelenetnél olyat mondott, amit még ő sem bírt ki nevetés nélkül!


Bánki Gergely és Csuja Imre egy utcai jelenet forgatásán beszélték meg a részleteket, a Lacit alakító színész pedig úgy döntött, hogy nem hallgat a rendező utasításaira, és úgy teszi a dolgát, ahogy azt ő jónak látja.


Lengyel Tamás többször elnevette magát a vaddisznó után nyomozós jelenet forgatásán, de Csuja Imre is gondoskodott róla, hogy nevessünk egy kicsit!

Nézd vissza Most

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való