KERESÉS search-close
25. adás
Végéhez érkezett a Konyhafőnök. Szeptember elseje óta küzdenek a versenyzők, hogy bebizonyítsák méltók a Konyhafőnök címre. Harminc szakácsjelölt...

Gasztrokalandok: újraindul A konyhafőnök

Ízlelőbimbókat készíteni, ismét az ország konyhafőnökét keressük! Hamarosan folytatódik az RTL Klub nagy főzőshowja, A konyhafőnök, aminek első szériája óriási sikerrel dübörgött a csatornán. Fodor Bianka riportja.

Hamarosan startol az ország főzőshowja!

A hobbiszakácsok ismét összecsapnak majd, hogy megvalósítsák az álmukat, vagyis egy fantasztikus karriert a gasztronómia világában. A legújabb versenyzőkről és a forgatásokról Bernáth Józsival és Vajda Pierre-rel beszélgettünk.

Rozina és Kálmán újra összecsapott A Konyhafőnök sajtótájékoztatóján

Nosztalgikus élménnyel gazdagodtak A Konyhafőnök első évadának döntősei, akik a sajtótájékoztató alkalmából ismét megmérkőztek egymással. Ezúttal döntetlennel végződött Rozina és Kálmán "csatája".

Kálmán lett Magyarország első Konyhafőnöke!

Végéhez érkezett a Konyhafőnök. Szeptember elseje óta küzdenek a versenyzők, hogy bebizonyítsák méltók a Konyhafőnök címre. Harminc szakácsjelölt közül a Fináléra már csak a legjobb kettő maradt, akik közül kikerült a Konyhafőnök.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való