KERESÉS search-close

Kovács Katalin marhasteakje héjában sült burgonyával

szerző:
2017.04.11. 20:40

A zsűri szerint Kati nagyon jól eltalálta az ételt, Rozina különösen szerette a szószt, amit készített. Nézd meg itt a teljes kóstolást!

Kovács Katalin marhasteakje héjában sült burgonyával


Marhasteak héjában sült burgonyával, gyömbéres-tejszínes chili mártással
 

Alapanyagok:

kókuszzsír, fehérbor ecet, hagyma, só, bors, vaj, olaj, jalapeno paprika, chili, gyömbér, tejszín, steak, burgonya
 

Recept:

Mártás: hagymát kókuszvajon megfuttatunk, majd teszünk hozzá fehérborecetet és kifőzzük belőle. Beletesszük a sütőben megsütött, erejétől megszabadított jalapeno paprikát és a chili paprikát. Ezután reszelünk rá gyömbért. Sózzuk és borsozzuk. Ráöntjük a hús alaplevet, majd összeturmixoljuk. Vajjal és tejszínnel ismételten felfőzzük.

A steakre olajban kérget sütünk, 3 percre sütőbe tesszük, majd 5-6 perc pihentetés után ismételten 3 percre visszarakjuk a sütőbe. A krumplit beirdaljuk, cikkelyeket vágunk bele, majd megsózzuk. Vajat kenünk rá, és sütőbe 180 fokra betesszük 20-25 percre.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!