KERESÉS search-close
A Konyhafőnök VIP 2017-04-28 2017.04.28.
Eddig négy évadon keresztül követhették nyomon a nézők A Konyhafőnök izgalmakkal teli versenyét, sőt egy...

Exkluzív: Bea könnyek között fogadta a győzelmet!

Kíváncsi vagy, mit mondott Bea közvetlenül az eredményhirdetés után? Könnyek között mesélt a hihetetlen élményről és az óriási boldogságáról, miközben Szabó Győző meglépett a nyereményével és Zé konfetti áldást szórt rá.

Bea csakis a titkos kabalájával akart főzni a fináléban!

Minden egyes kihívása során ugyanaz az öv tartotta a mikroportját, azonban a finálé napján egy másikat kapott. Persze, nem volt hajlandó enélkül bemenni a legnagyobb megmérettetésére! Visszaszerezte az egyik zsűritagtól!

Kiderítettük, mi volt Kati Konyhafőnök kabalája!

Kati sportolóként évekig magával hordott egy malackás hajgumit, ami majdnem az összes győzelménél nála volt. Mostanra azonban új kabalát-szokást talált magának, amit minden főzés előtt megtett!

Képek

Kvíz

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való