KERESÉS search-close

Tóth Andi meghódítja a fővárost!

szerző:
2015.01.19. 10:00
Dr. Tóth pedig az olasz lejtőket! Vendégünk volt még VV Zsuzsa, akinek tegnap kellett elhagynia a Villát, de készítettünk még egészséges gumicukrot, és beszélgettünk a terrorveszélyről is a hétfői 8:08-ban. S hogy mi volt még, az tovább olvasva kiderül!
Tegnap este egy nagyon szoros Párbajban, de Zsuzsa maradt alul, így ő lett a ValóVilág7 újabb kiesője. Elmesélte nekünk, hogy mennyire viselte ez meg, s hogy számított-e rá.

Tóth Andi meghódítja a fővárost!

Majd a kezességről beszélgettünk, aztán a terrorveszélyről a nyugati országokban.

Dr. Tóth nem csak a meghódított olasz lejtőkről tért vissza hozzánk, hanem hamarosan a televízió képernyőjére is, hiszen mától folytatódik a műsor! Ezekről kérdeztük őt a hétfői 8:08-ban.

Tóth Andi meghódítja a fővárost!

A Napi Doktor után érkezett hozzánk az X-Faktor legutóbbi győztese, aki nagy lépésre szánta el magát:
 

Felköltözik a fővárosba!


Tóth Andi nagymamájával költözött Budapestre és fenekestül felfordult az élete. Beszélgettünk vele mindennapjairól, pesti élményeiről és a generációs problémák áthidalásáról, és fel is köszöntettük őt születésnapja alkalmából:

Tóth Andi meghódítja a fővárost!
 

Kisbabával is lehet társasági életet élni?


Fontos kérdés, melyre Kozma Orsitól vártuk a választ. A baba megszületésével ugyanis megváltozik az eddigi rend, a családi élet és új szerep vár mindenkire. Az idő nagy részét a kisgyerekkel való foglalkozás teszi ki, és kevesebb figyelem jut egymásra, valamint a barátokra. De kötelező-e „besavanyodnunk” a gyerek születését követően? Erre kerestük a választ!

Tóth Andi meghódítja a fővárost!

Végül a báli szezonra készültünk, és előállítottuk az egészséges, házi gumicukrot!

A hétfői adás minden pillanata visszanézhető az RTL Moston, mellyel akár nyerhetünk is!
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való