KERESÉS search-close

Nyári Dia profi edző lett!

szerző:
2015.04.10. 10:00
A Barátok közt Hannája nem kis fába vágta a fejszéjét, ugyanis gyermekeknek szeretne fitneszedzést tartani. Hogy miért pont ezt a foglalkozást választotta, az kiderült a pénteki 8:08-ban. S hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül.

Nagyit keresett, de pótanyát talált!

 
Az apuka két kisgyerekével, Benjáminnal és a hét hónapos Benettel maradt magára, miután párja, Gabriella rákban meghalt. A fiatal anyuka, amikor megtudta, hogy menthetetlen, egy dolgot kért férjétől: keressen valakit, aki segít majd neki nevelni a fiúkat, és aki – mivel egyikük szülei sem éltek már – a nagymamájuk lehet. Gabriella halála után István teljesítette felesége végakaratát, és ahol csak tudta, hirdette, hogy pótnagyit keres a két kisgyerek mellé. Akkor még nem is gondolta, mit indít el ezzel, és milyen segítséget talál.
 
Ezután arról beszélgettünk, hogy melyek azok a drogok, amiket a napokban betiltottak, majd azzal foglalkoztunk, hogy sok autós keveri az útdíj-kategóriákat.
 

Elhunyt Pap Vera

 
A színésznőre pályatársával, Hegedűs D. Gézával emlékeztünk.

Nyári Dia profi edző lett!
 
A Napi Doktor után azzal a kérdéssel foglalkoztunk, hogy hogyan tegyünk szert barátokra felnőttként?

Nyári Dia profi edző lett!
 
Aztán Nyári Dia érkezett hozzánk:

Nyári Dia profi edző lett!
 
A Barátok közt Hannája nem kis fába vágta a fejszéjét, ugyanis gyermekeknek szeretne fitneszedzést tartani. Vajon miért pont ezt a foglalkozást választotta, mit szólt ehhez párja, és mennyire fontos életében a sport? A válaszokat ide kattintva tudhatjuk meg.
 
Később megtudtuk, hogy milyen növényeket tehetünk gyermekünk szobájába, végül pedig utánajártunk annak is, hogy milyen cipőt hordjunk változékony időben.

A pénteki adás minden pillanata visszanézhető az RTL Moston! 
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való