KERESÉS search-close
X
Másolás vágólapra

Legfrissebb hírek terrorügyben

szerző:
2015.11.23. 08:10

A múlt pénteki párizsi terrortámadáshoz hasonló fenyegetést kapott a néhány napja Brüsszel is. A város polgármestere gyakorlatilag az egész várost lezáratta: az iskolák, a bevásárlóközpontok zárva maradtak és a teljes metróhálózat leállt. A híradó riportere, Gosztonyi Zsolt a hétvégén Brüsszelben járt őt kapcsoltuk.
Ahogy telnek a napok, egyre több információ lát napvilágot a terrortámadás részleteiről, ami okot ad arra, hogy az Európai Unió átgondolja a bevándorlókkal kapcsolatos politikáját, valamint egyes, szigorúbb biztonsági intézkedések életbe léptetését, erről Tarjányi Péter, biztonságpolitikai szakértővel beszéltünk.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való