KERESÉS search-close

Kibékült Aurelio Zsófival!

szerző:
2015.03.10. 10:00
Elcsitult a vihar és újra dúl a szerelem. A békülés részleteiről Aurelio mesélt nekünk a keddi 8:08-ban, de itt volt velünk Németh Kristóf is, aki különös történetet osztott meg velünk kisfiáról. S hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!
Nem újdonság, ám mégis megoszlanak a szakemberek nézetei a vércsoportdiéta létjogosultságáról az egészséges életmód kapcsán. Meghallgattuk a pro és kontra véleményeket. Aztán azzal a kérdéssel foglalkoztunk, hogy mikor kapnak kártérítést az egyiptomi buszbaleset károsultjai.
 

Mit tegyünk, ha csúnyán beszél a gyerek?


Sok szülő maga is meglepődik, amikor káromkodás üti meg a fülét, ráadásul a gyermeke szájából. Mi ilyenkor a helyes reakció és egyáltalán kiküszöbölhető-e a trágár beszéd? Erről kérdeztük Kovács Zsuzsanna, gyermekpszichológust. Ada pedig saját tapasztalatait osztotta meg velünk.

Kibékült Aurelio Zsófival!

A Napi Doktor után Aurelio érkezett hozzánk egy rendkívül örömteli hírrel:
 

Kibékültek Zsófival!


Közel egy hónapos mosolyszünet után úgy tűnik, hogy köztük ismét minden rendben van, elcsitult a vihar és újra dúl a szerelem. A békülés okairól és részleteiről kérdeztük Aureliot.

Kibékült Aurelio Zsófival!

Aztán vendégünk volt Németh Kristóf, aki egy hihetetlen történetet osztott meg velünk kisfiáról.

Kibékült Aurelio Zsófival!

Végül azzal foglalkoztunk, hogy miről árulkodik az aláírásunk, majd kerti teendőkhöz adtunk tippeket.

A keddi adás minden pillanata visszanézhető az RTL Moston!
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való