KERESÉS search-close

Csuja Imre: „Csodákat láttunk”

szerző:
2015.07.10. 10:00
A színművész mesélt a tehetségkutató eddigi válogatóiról, majd felköszöntöttük születésnapja alkalmából. De Szerednyey Béla is vendégünk volt, akit munkájáról és családjáról kérdeztünk. Nagy Ricsi pedig elmondta, hogyan öltözik a nyári hőségben. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!
Elsőként az extrém biztosítási csalásokról beszélgettünk, és arról, hogy milyen következményei lehetnek a trükközéseknek.
 

Alig 100 km-re van hazánktól az Iszlám Állam?


Nemrég a terrorszervezet lobogóját tűzték ki egy bosnyák faluban. A Fókusz riportere, Jász Zoltán a helyszínen járt és elmesélte mit tapasztalt.

Csuja Imre: „Csodákat láttunk”

Egy 21 éves májbeteg lány, Fruzsina és édesanyja érkezett hozzánk: a lány állapotáról és a gyógyulás esélyeiről kérdeztük őket. Majd arról beszélgettünk, hogy a fiatalok miért félnek az elköteleződéstől. Napi Doktor rovatunkban pedig a méh- és darázscsípésekről kérdeztük Dr. Nékám Kristóf allergológust.
 

Boldog születésnapot, Csuja Imre!


A színművész sosem gondolta, hogy egyszer ő is helyet kap a zsűriben, ezért
 

először nemet mondott a felkérésre,


de végül beadta a derekát. Imrét, az eddigi válogatások tapasztalatairól kérdeztük, valamint felköszöntöttük közelgő születésnapja alkalmából.

Csuja Imre: „Csodákat láttunk”


Egyik darabból a másikba


Szerednyey Béla élete alaposan megváltozott felesége, Szilvi érkezésével. Elmesélte nekünk, hogyan telnek családi hétköznapjai, de aktuális munkáiról is kérdeztük.

Csuja Imre: „Csodákat láttunk”

Hogy milyen anyagú és típusú ruhadarabok ajánlottak a hőségben, azt Borbély Brigitta divatblogger osztotta meg velünk. Nagy Ricsi pedig elmondta, mi a legkényelmesebb viselete nyáron.

Csuja Imre: „Csodákat láttunk”

Végül pedig utánajártunk, hogy milyen a jó dinnye.

Csuja Imre: „Csodákat láttunk”

A pénteki adás minden pillanatát visszanézheti az RTL Moston!
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való