KERESÉS search-close

Csonka András utálja a korát!

szerző:
2015.06.05. 09:05
Csonka Andrást reggel elmesélte, hogy miért is nincs kibékülve a korával, valamint vendégünk volt a Rókusfalvy Pál és kislánya, Luca, akiket a nyári terveikről kérdeztünk. Vendégünk volt Dr. Kenessey Andrea, kardiológus, aki legyőzte a mellrákot. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!
Elsőként Sipos Katalinnal, a WWF Magyarország igazgatójával beszélgettünk a Környezetvédelmi világnapról, majd Ujpáli Zsófia pszichológus érkezett hozzánk, akivel egy  felmérés eredményéről beszélgettünk, miszerint magyar aktív munkavállalók 86 százaléka kiégett, ebből pedig 10 % mondható kritikusnak, ahol már meglehetősen labilis lelkiállapotban vannak. Mi lehet ennek az oka? Erről kérdeztük pszichológusunkat. András Bence, makrogazdasági elemző pedig abban volt segítségünkre, hogy mikor érdemes pénztváltanunk a nyaralásra.

a Rókusfalvy család nyári kalandjai


Rókusfalvy Pál négy gyerek büszke apukájaként már sokszor mesélt itt nálunk a csemetékről, most viszont szerettük volna megismerni a család apraját, így Palkó elhozta legkisebb lányát, Lucát. Őket faggattuk a nyári tervekről és megtudhattuk, hogy június végén minden évben Horvátország felé veszik az irányt, valamint azt is elmesélték, hogy milyen programokat találtak ki, és hogy készülnek a nyaralásra.


Csonka András utálja a korát!


Napi Doktor rovatunkban Dr. Török Krisztinával a NEFI igazgatójával igyekeztünk felhívni a figyelmet a mozgásszegény életmód káros hatásaira, hiszen a Környezetvédelmi világnap mellett ma van a Liftmentes világnap is.
 

Orvosból lett beteg: hogyan győzte le Andrea a mellrákot?
 

Nem mindennapi bátorságról, kitartásról és erőről tett tanúbizonyságot Andrea, amikor egy önvizsgálat során csomót talált a mellében, amiről aztán kiderült, hogy rosszindulatú, majd később, hogy áttétes, ő mégis harcolt a betegség ellen és tudta, hogy túl akarja élni, hogy felhívhassa a nők figyelmét, hogy ez bárkivel, még egy orvossal is megtörténhet. Hogyan vette észre, hogy baj van, és orvosként mennyire volt tisztában a diagnózis következményeivel, erről kérdeztük.


Csonka András utálja a korát!


Csonka András fél az öregedéstől


Csonka Andrást hatalmas meglepetés szülinapi bulival lepték meg barátai az idén, ám ő még sincs kibékülve a gyertyák számával azon a bizonyos szülinapi tortán. Hogy is van ez? Reggel elmesélte.

Csonka András utálja a korát!

Később Nagy Melinda, kínai asztrológus érkezett hozzánk, akivel vasárnapi különleges fordulónapról beszélgettünk, hiszen belépünk a ló hónapjába. Hogy ez pontosan mit jelent? Ebben kértünk asztrológusunk segítségét.

Végül pedig Szuhanyik Csilla, euritmia oktató és Gergely Attila, táncos-koreográfus volt vendégünk, akik egy nem mindennapi mozgásformát mutattak be nekünk. Az euritmia két lépésre épül: egyrészt a mozgásra, másrészt a művészetre. De hogy pontosan miről van szó, azt a két szakértő árulta el reggel.

A pénteki adás minden pillanatát visszanézhetik az RTL Moston!
 
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való