KERESÉS search-close

Csókok, első szavak és a gyereknevelés „nagykönyve”

szerző:
2015.01.15. 10:00
Ezekről a témákról beszélgettünk sztárvendégeinkkel a csütörtöki 8:08-ban, de volt szó azokról az ételekről is, melyek fogyasztását célszerű kerülnünk lefekvés előtt, és előkerültek a sapkák és a sálak is. S hogy mely témák még, az tovább olvasva kiderül!
Elsőként egy kártérítési esetet boncolgattunk, majd arról beszélgettünk, hogy kell-e biztosítást kötnünk az EU-s TAJ kártya mellé?

Aztán felmerült a kérdés:
 

Mikor eszünk csillagfürtöt, vagy fejlábút?


Azt vizsgáltuk ugyanis a NÉBIH szakértőjével, hogy miként kerülhetnek puhatestűek az élelmiszerekbe.

Csókok, első szavak és a gyereknevelés „nagykönyve”

Minden szülő örömmel, de egy pici aggodalommal is figyeli gyermeke fejlődését, megfelelően gyarapszik-e, vagy éppen a beszédfejlődése, kommunikációja is zökkenőmentesen zajlik-e. Az első szavak, amiket kimond a gyermekünk pedig különös jelentőséggel bírnak. Peller Mariannt kisfiával, Kornélkával kapcsolatos élményeiről faggattuk.

Csókok, első szavak és a gyereknevelés „nagykönyve”

A Napi Doktor után egy sokakat izgató témával foglalkoztunk:


Miért fontos a csók?


Köztudott, hogy fontos szerepe van a párválasztásban, és pszichológusok szerint ezzel mérjük fel, mennyire vagyunk partnerünkkel kompatibilisek, emellett számos élettani hatása is van: megemeli a pulzust és a vérnyomást. Mit gondol ezekől Hajdu Steve, és ő színészként hogyan képes különbséget tenni a hivatalból „elkövetett” színpadi és a feleségének adott szerelmes csók között?

Csókok, első szavak és a gyereknevelés „nagykönyve”

Németh Kristóffal és Hadas Krisztával pedig annak próbáltunk utánajárni, hogy


létezik-e gyereknevelés a  „nagykönyv” szerint?


Ráadásul megtudtuk azt is, hogyan vágtak ők neki a szülői feladatoknak és mennyire tudtak önazonosak maradni, ha a gyereknevelésről volt szó.

Csókok, első szavak és a gyereknevelés „nagykönyve”

Végül kerültünk bizonyos ételeket, és megnéztük mik a legtrendibb sapkák és sálak. Stylistunk pedig tanácsot is adott, hogyan válasszuk ki a leginkább hozzánk passzoló darabokat az aznapi öltözetünkhöz.

Csókok, első szavak és a gyereknevelés „nagykönyve”

A csütörtöki adás minden pillanata visszanézhető az RTL Moston, amivel akár nyerhetünk is!
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való