KERESÉS search-close

Csobot Adél és Beleznay Endre táboros élményei

szerző:
2015.07.01. 10:00
Sztárjaink meséltek gyermekkori nyári élményeikről. Kocsis Dénes egy múlt heti színházi próbán eszméletét vesztette, Gubik Petrával számoltak be a történtekről. De Szabó Krisztián autóversenyző is vendégünk volt, aki különleges meglepetéssel lepte meg párját. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!
Csobot Adél és Beleznay Endre táboros élményei
Törvényt hozott a parlament a családi csődvédelemről, amely első lépcsőben szeptemberben lép hatályba. A tervek szerint több tízezer bajba került családon segíthet a magáncsőd. Elsőként erről beszélgettünk Barabás Gyulával, a Széchenyi Hitelszövetség elnökével.

válás nagy megrázkódtatás a kicsik számára. Gyurkó Szilviát, gyerekjogi szakértőt kérdeztük a témáról.

Ma indul a mosógépcsere-program, így akár a bolti ár 50%-át hozzáteszi az állam az új, energiatakarékos mosogépünk árához. A további részleteket és a legfontosabb tudnivalókat Nagy Bálint, a Pénzcentrum vezető szerkesztője mondta el.
 

Könyv a túszdrámáról


Az első magyarországi túszdráma 1973-ban történt Balassagyarmat lánykollégiumában. Negyven év után most először szólaltak meg az életben maradt túszok és a túszejtő, miután egy fiatal balassagyarmati lány, Hatala Csenge elhatározta, hogy könyvet ír az esetről.

Csobot Adél és Beleznay Endre táboros élményei

A herpesz kialakulásának a nyári hónapok különösen kedveznek. Napi Doktor rovatunkban Dr. Nagy Katalin bőrgyógyásszal beszélgettünk a megelőzésről.
 

Kocsis Dénes elájult


A Fame című musical egyik próbáján az Operettszínház színésze, Kocsis Dénes eszméletét vesztette. Szerencsére partnernője, Gubik Petra egyből a színész segítségére sietett. Hogy mi történt pontosan, azt ők maguk mondták el.

Csobot Adél és Beleznay Endre táboros élményei


Endre vándortáborba járt gyermekkorában


A nyári táborokról mindenkinek eszébe jut legalább egy kínos, vicces vagy emlékezetes sztori. Nincsenek ezzel másképp sztárjaink sem. Beleznay Endrét és Csobot Adélt faggattuk a táboros, és osztálykirándulásos élményeiről.

Csobot Adél és Beleznay Endre táboros élményei


Öt éve szeretik egymást


Különleges meglepetéssel kedveskedett Szabó Krisztián, háromszoros autocross Európa-bajnok szerelmének a születésnapján. De hogy mi is volt pontosan ez, és vajon nem félti-e szerelmét Krisztián barátnője, azt ők maguk mondták el.

Csobot Adél és Beleznay Endre táboros élményei

Igazi szerencsenap a mai, legalábbis az asztrológiában. Hogy pontosan mit jelent ez, azt Székelyhidi Ági asztrológus mondta el.

A szerdai adás minden pillanatát visszanézheti az RTL Moston!
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való