KERESÉS search-close

Apai örömök Berki Krisztiánéknál

szerző:
2015.01.22. 10:00
Apás napot tartottunk, hiszen a tornász mellett vendégünk volt Bárdosi Sanyi, és Klausmann Viktor is, akik a szülőszobai élményüket osztották meg velünk. De felhívtuk a figyelmet a netes gyógyszervásárlás veszélyeire, és beszélgettünk a felvételiről is. S hogy miről még, az tovább olvasva kiderül!
Fontos dátummal kezdtünk: február 15-tel, hiszen figyelni kell most fokozottan azokra a határidőkre, amelyek a legfontosabbak a felvételi eljárásban. Ezután Berki Krisztián érkezett hozzánk, aki elárulta, hogy mennyire tudja összeegyeztetni az apai teendőket és az élsportolói karriert.
 

Az apaság legalább olyan nehéz feladat, mint a tornászkarrier!


Apai örömök Berki Krisztiánéknál
 
Aztán felhívtuk a figyelmet a netes gyógyszervásárlás veszélyeire, majd arról beszélgettünk, hogy
 

Miért hajszolják bele a gyerekek egymást a rosszba?

 
Sokszor a kicsik ugyanis az egymástól látott, hallott dolgokat utánozzák, és mikor számon kérik őket, ujjal mutogatnak társukra. Hogy pontosan hogyan is gyomlálhatjuk ki ezt a rossz szokást a gyerekekből, azt megtudtuk szakértőnktől, Rókusfalvy Pált pedig saját tapasztalatairól faggattuk.

Apai örömök Berki Krisztiánéknál
 
A Napi Doktor után apákkal beszélgettünk a szülőszobai élményekről.

Apai örömök Berki Krisztiánéknál
 
Megosztó kérdés ugyanis a párok között, hogy a kismamával bent legyen-e a szülőszobán a párjuk, hiszen egyre természetesebbnek és elfogadottabbnak számít, hogy apa és anya együtt élik át ezt az életre szóló pillanatot. Vendégeink Bárdosi Sanyi, és Klausmann Viktor voltak.
 
Ha valamiről határozott véleményünk, vagy elképzelésünk van, rendkívül nehezen változtatunk rajta, hiszen alapjaiban ingathatja meg a személyiségünket, az önmagunkba vetett hitünket. Hogy miért van ez így és milyen töréseket okozhat, ha az ember nem képes elismerni, hogy nincs igaza, azt szakértőnk árulta el. De hogy van ezzel Lengyel Ferenc a Parkoló című film egyik főszereplője és Miklauzic Bence a film rendezője?

Apai örömök Berki Krisztiánéknál 
Végül a só- és cukorbevitel káros hatásait elemeztük, majd a feng shuival próbáltuk bevonzani az igaz szerelmet.
 
A csütörtöki adás minden pillanata visszanézhető az RTL Moston!
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való