KERESÉS search-close

Genfi autócsodák és Drávucz Rita kedvence

szerző:
2013.05.11. 12:20
Szombati adásunkban 83. genfi autószalon újdonságaiból mutattunk néhány érdekességet, megvizsgáltuk a Mercedes A osztályát a felhasználó, majd szakértő szemszögéből, végül sportrovatunkban az Opel Dakar Team image filmjének forgatásába nyerhettünk bepillantást.
Genfi autócsodák és Drávucz Rita kedvence
Genf a világ öt legfontosabb autó kiállítása közé tartozik a detroiti, a tokiói, a frankfurti és a Los Angeles-i mellett, minden évben március elején rendezik meg 110 ezer négyzetméteren, a genfi reptér melletti Palexpón.

A szalonon betekintést nyertünk a Citroen, Ford, Honda, Hyundai és Porsche újdonságaiba illetve koncepcióba.

Ezután teszteltük a Mercedes új A osztályát. Nagy Sándor segítségül hívta Drávucz Ritát, világ- és Európa-bajnok vízilabdázót, aki elmondta, hogy milyen autóval jár, és azt is, hogy milyennek találja a Mercedes új kompakt autóját.

Az új A osztály rengeteg újdonsággal rukkolt elő, ezeket autós szakértőnk, Borsi Gergely mutatta be Önöknek.

Majd Czollner Gyula a sportrovatban megmutatta, hogy az Opel Dakar Team tagjai, Szalay Balázs és Bunkoczi László hol forgatták új imidzsfilmüket.


A 4ütem adását újranézheti az RTLMost oldalán!
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való