KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Csatornáink

Hírek

Főszerepben a Gyilkos elmék

Az RTL Magyarország második generációs csatornái közül a Sorozat+ tűnt ki 1%-os közönségarányával a 49. héten. Őt követi az RTL+ 0,9%-os, majd az RTL Gold 0,7%-os, végül pedig a Muzsika TV 0,5%-os közönségaránnyal teljes napon a 18-49 évesek körében.

Az év filmje lett a Csillagok háborúja 7. része

Vasárnap este toronymagasan nyerte a főműsoridőt az RTL Klub, amihez főként az országos premierként bemutatta Csillagok háborúja 7. része – az ébredő erő járult hozzá: 27.2 %-os közönségarányával nem csak a hét, hanem az év filmje is lett.

Online is tarolt a Comet 2017

Digitálisan is sikeres volt a Comet 2017 díjátadó gála, amelyet élőben a www.cometlive.hu oldalon követhettek figyelemmel a nézők.

Több, mint 5.000.000 videó megtekintés az RTL24 applikációban alig 2 hónap alatt

Meghaladta az 5.000.000 ultra-shortform videó megtekintést az #RTLPillanatok az RTL24 applikációban. A két hónapja újraindult alkalmazás kimagaslóan teljesít, mi sem bizonyíthatja ezt jobban, mint az elért számok: közel 6 millió ultra-shortform videó megtekintésnél tart az #RTLPillanatok.  

Kitartó a Film+ sikere

Az RTL Magyarország legnagyobb második generációs csatornáján a 49. hét keddi napja kimagaslóra sikeredett: a TOP3-as listára mindkét főműsoridős film bekerült. A Film+ csatorna az elmúlt héten teljes napon 4,9%-os, főműsoridőben 5,3%-os közönségarányt ért el.

Tarolt az X-Faktor és A Konyhafőnök VIP döntője

A 47. héten két műsor is véget ért az RTL Klubon, nem is akármilyen eredménnyel: az X-Faktor 23,8 %-kal, és A Konyhafőnök VIP döntő adása 23,1 %-kal lettek a hét legnézettebb adásai.

Reklámértékesítés

M-RTL Zrt.
Cím: 1222 Budapest, Nagytétényi út 29.
Telefon: +36-1-382-8550
Fax: +36-1-382-8509
E-mail: info@r-time.hu

CSATORNÁK TERJESZTÉSE & KÉRDÉSEK

CLT-UFA S.A. Hungarian Broadcasting Division
RTL Group

Cím: 45, boulevard Pierre Frieden
L-1543 Luxembourg
E-mail: kerdes@rtlhucable.lu

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!