KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Csatornáink

Hírek

Csúcsformában a Film+

Nem csak nézettségeit, hanem filmválasztását tekintve is Csúcsformában van a Film+. A csatornán az elmúlt hét legnézettebb filmje vasárnap este 7 órától a Csúcsformában trilógia első része volt. Közel kilencven ezer tévéző nézte a furcsa nyomozópárost, Jackie Chant-t és Chris Tucker-t.

Ők mérkőznek meg A KonyhafőnökVIP második évadában!

Hamarosam kezdetét veszi A Konyhafőnök VIP második évada az RTL Klubon, melyben ismét közismert személyek mérkőznek meg egymással. A késélre menő küzdelem tétje ezúttal is a konyhafőnöki cím és 10 millió forint.

A gyilkos elmék sokak elméjét megmozgatta

Az RTL Magyarország kisebb csatornái közül az előző heti eredményeket tekintve a Sorozat+ emelkedik ki 1,2%-os közönségarányával, a sorban őt követi az RTL+ 0,8%-al. Az RTL Gold 0,7%-ot, míg a Muzsika TV 0,6%-ot ütött nyélbe a 18-49 évesek körében.

A nézőkben benne van az X

Az elmúlt két adáshoz hasonlóan a 37. héten is az RTL Klub műsorán lévő X-Faktor lett a befutó, mely 33 %-os közönségarányával a hét műsora lett. Ezzel már 235-re növelte a megnyert esték számát Magyarország piacvezető csatornája az eddig eltelt 253 napból.

A Sorozat+ sorozatosan remekel

Az RTL Magyarország másodikgenerációs csatornái közül a 36. héten a Sorozat+ az idei év legjobb heti eredményét érte el teljes napi 1.4 %-os közönségarányával. Az RTL Gold is tartja pozícióját 1,1%-os közönségarányával.  Az RTL+ 0.9 %-ot, míg a Muzsika TV 0.6%-ot ért el a kereskedelmileg kiemelt célcsoporton.

X-Faktor lázban ég az ország

37 %-os közönségaránnyal az év legnézettebb műsoraként jelentkezett az X-Faktor szombaton a kereskedelmileg kiemelt célcsoporton, ami egyben az RTL Klub idei legmagasabb főműsoridejét is hozta.

Reklámértékesítés

M-RTL Zrt.
Cím: 1222 Budapest, Nagytétényi út 29.
Telefon: +36-1-382-8550
Fax: +36-1-382-8509
E-mail: info@r-time.hu

CSATORNÁK TERJESZTÉSE & KÉRDÉSEK

CLT-UFA S.A. Hungarian Broadcasting Division
RTL Group

Cím: 45, boulevard Pierre Frieden
L-1543 Luxembourg
E-mail: kerdes@rtlhucable.lu

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!