KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Csatornáink

Hírek

Micsoda nő! – Micsoda csatorna!

Az RTL Klub nyári műsorstruktúrájának bemutatkozó hete jól sikerült, a hét négy munkanapjának estéjén megnyerte a nézettségi versenyt, ahogyan pünkösd hétfőn, majd szombaton is. A vasárnap estében a lehető legminimálisabb, hibahatáron belüli különbséggel sikerült megelőznie a Forma-1 közvetítésével nagyot menetelő M4 Sportcsatornát.  

Hamarosan visszatér a képernyőre A mi kis falunk

Nagy sikerű műsoraival és népszerű filmekkel vág neki a nyárnak az RTL Klub. Olyan közönségkedvenc műsorok ismétlése látható a piacvezető kereskedelmi csatornán, mint például a Celeb vagyok, ments ki innen!, a Gyertek át!, az 1 perc és nyersz! Július 1-jétől pedig A mi kis falunk is visszatér a képernyőre.

A Vérmesék felkeltette a nézők érdeklődését

Az RTL Magyarország kisebb csatornái közül a nyár első hetében az RTL+ 1,2%-os, a Sorozat+ 0,8%-os, a Film+2 0,7%-os, a Muzsika TV pedig 0,5%-os közönségarányt ért el a kereskedelmileg kiemelt célcsoporton teljes napot tekintve.

Uralja a második generáció TOP10-es listáját az RTL

A második generációs csatornák első tíz legnézettebb programja közül nyolc az RTL csatornáin volt látható a 23. héten. A Film+ mindent vitt: a hét összes napján diadalmaskodott!

Tavasszal is az RTL-t választották a nézők

Az RTL Klub tavaszi műsorstruktúrája a 22. hétre még kitartott, a hétköznap estéket pedig hibátlanul meg is nyerte vele a csatorna. A pünkösd hétfő miatti munkaszüneti napon újra az RTL Klub diadalmaskodott egy igazi klasszikus filmmel, a Micsoda nő!-vel.

Mr. Bean nem okoz csalódást

Az RTL Magyarország kisebb csatornái remekeltek a 22. héten a 18-49-es célcsoporton. Az RTL+ 1,2%-os, a Sorozat+ 0,7%-os, a Film+2 0,6%-os a Muzsika TV pedig 0,5%-os közönségarányt ért el.

Reklámértékesítés:

R-time Sales & Marketing Kft.
Cím: 1222 Budapest, Nagytétényi út 29.
Telefon: +36-1-382-8550
Fax: +36-1-382-8509
E-mail: info@r-time.hu

Csatornák terjesztése:

RTL Magyarország
Cím: 1222 Budapest, Nagytétényi út 29.
E-mail: kerdes@rtlhucable.lu
Egyéb kérdések:

CLT-UFA S.A. Hungarian Broadcasting Division
RTL Group

Cím: 45, boulevard Pierre Frieden
L-1543 Luxembourg
E-mail: kerdes@rtlhucable.lu

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!