KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Csatornáink

Hírek

Dupla győzelem

Az RTL Magyarország kisebb második generációs kábelcsatornái közül a 7. héten - teljes napon, a 18-49 évesek körében - a Sorozat+-nak és az RTL+-nak sikerült a legjobb közönségarányt elérnie 1-1%-kal.

A Film+ ismét remekelt

Az RTL Magyarország második generációs csatornái közül a Film+ ismét remekelt: 18-49-en, heti átlagban 5.0%-os közönségaránnyal zárt, míg a Cool-on a 7. héten is a nyomozók győztek.

A hétköznapok hőse az RTL Híradója, hétvégén A mi kis falunk vitt mindent

A 7. héten újabb 6 estét zsebelt be az RTL Klub, így immáron 30-nál tart az idén, míg legnagyobb vetélytársa csupán 18-nál.

Kiderült, ki a Konyhafőnök harmadik zsűritagja!

Együtt a Konyhafőnök zsűrije! Kiderült, hogy ki csatlakozik Fördős Zéhez és Gáspár Beához az RTL Klub népszerű gasztro realityjében. A Konyhafőnök 7. szériájának ítésze, a Michelin-csillagos fiatal séf, Rácz Jenő!

Forró nyomon a Sorozat+

Az RTL Csoport második generációs kábelcsatornái közül az előző héten - teljes napon a 18-49 évesek körében - a Sorozat+ produkálta a legjobb eredményt, 1.1%-os közönségarányával. A nézők kedvencének a Gyilkos elmék szerda éjszakai epizódja bizonyult 6.4% SHR-rel. Második lett a szombat este sugárzott Dr. Csont 3.0%-kal, míg a harmadik helyet a Döglött akták , szintén szombat esti része tudhatta magáénak 1.8%-kal.

Akcióban a Film+

Az RTL Magyarország legnagyobb második generációs csatornája, a Film+ ismét remekelt a 6. héten:heti átlagban a csatorna közönségaránya ismét elérte a TV2-jét (heti SHR teljes nap 18-49* Film+/TV2 5,6% / 5,6%). A hét legnézettebb műsora az említett csatornán, a szerdán este vetített Végképp eltörölnicímű film volt. A diplomatikus akcióshős, Arnold Schwarzenegger 8,3%-os közönségarányt hozott a csatornára.

Reklámértékesítés

M-RTL Zrt.
Cím: 1222 Budapest, Nagytétényi út 29.
Telefon: +36-1-382-8550
Fax: +36-1-382-8509
E-mail: info@r-time.hu

CSATORNÁK TERJESZTÉSE & KÉRDÉSEK

CLT-UFA S.A. Hungarian Broadcasting Division
RTL Group

Cím: 45, boulevard Pierre Frieden
L-1543 Luxembourg
E-mail: kerdes@rtlhucable.lu

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!