KERESÉS search-close

Csatornáink

Hírek

7/7 az RTL Klub-on

Az elmúlt héten minden nap győzedelmeskedett az RTL Klub főműsoridőben a kiemelt célcsoporton a konkurenseivel szemben.

Acélos volt a Film+

A Film+ 23. heti közönségaránya 4,1% volt a kiemelt célcsoporton. A csatorna legnézettebb filmje Az acélember volt 6,5%-os közönségaránnyal. A második helyen a Ryan Gosling nevével fémjelzett Gengszterosztagvégzett 6,3%-os SHR-rel. A dobogó harmadik fokára ezúttal a  John Wick: második felvonás című film került: Keanu Reeves szerda este 6,2% share-t hozott a csatornának.

Tarolt a Győzike show

A 23. héten teljes napon, a kereskedelmileg kiemelt célcsoporton belül a Sorozat+ kiemelkedő eredményt: 1,2%-os közönségarányt ért el. Az RTL+ 0,9%, a Muzsika TV 0,4%, míg az RTL Goldnak 0,4%-on zárta a hetet.

Élen a Sorozat+

Az előző héten az RTL Magyarország kisebb televíziós kábelcsatornái közül a Sorozat+ érte el a legjobb eredményt a maga 1,2%-ával. Hétfő este a CSI 2,1%-ot hozott, míg kedden Columbo vitte a prímet 2,8%-os közönségaránnyal. Ismét szépen teljesített a szerdai Gyilkos Elmék is: a sorozat ezen a napon 4,6%-ot ért el.

Akció minden mennyiségben

A Film+ 21. heti közönségaránya 4,5% volt. A csatorna legnézettebb műsorszáma az Armageddon lett: a Bruce Willis főszereplésével készült film vasárnap este 7,5%-os közönségarányt zsebelt be. A második helyen a Törvényre törve című film végzett 7,6%-os közönségaránnyal, míg a dobogó harmadik fokára ezúttal a Macskanő került 7,6%-os SHR-rel.

Titokzatos Pünkösd hétfő

Az RTL Klub a 21. héten is szép eredményt ért el: heti átlagban, főműsoridős közönségarány tekintetében, a 18-49-es célcsoporton 11,9%-os SHR-t produkált.

Reklámértékesítés

M-RTL Zrt.
Cím: 1222 Budapest, Nagytétényi út 29.
Telefon: +36-1-382-8550
Fax: +36-1-382-8509
E-mail: info@r-time.hu

CSATORNÁK TERJESZTÉSE & KÉRDÉSEK

CLT-UFA S.A. Hungarian Broadcasting Division
RTL Group

Cím: 45, boulevard Pierre Frieden
L-1543 Luxembourg
E-mail: kerdes@rtlhucable.lu

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!