KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Csatornáink

Hírek

Sportesemények után ismét a filmeké a főszerep

A Vizes VB végével a Film+ ismét növelte közönségarányát, ezzel tovább biztosítva helyét a legnépszerűbb második generációs csatornák körében. A múlt héten a kódolatlan MOZI+ csatornával szemben a Film+ – az egész napot tekintve – két napon, kedden és szerdán is nagyobb nézettséget ért el (Heti SHR teljes nap 18-49 Film+ / MOZI+ : Kedd: 4,5% / 4,1%; Szerda: 4,8% / 3,3%). Szombati napon pedig elvitte a közönség nagyobb részét a TV2 elől. (Szombati SHR teljes nap 18-49 Film+ / TV2: 5,6% / 3,9%).

Esti király az RTL Klub

A 31. héten az RTL Klub nyerte az összes estét, így a 2017-ben eddig eltelt 218 estéből 197-szer diadalmaskodott a vizes világbajnokság végét követően.

Újabb ikonikus sikersorozat az RTL+-on

Augusztus 7-től hétköznap esténként 21:10-től az RTL+-on látható a Két pasi – meg egy kicsi című vígjáték-sorozatot.

Az Anikó#show továbbra is nyerő

Az RTL Magyarország kisebb csatornái összességében a 31. héten teljesítettek jobban, az RTL Gold 1,1%-os, az RTL+ 1%-os, a Sorozat+ 0,8%-os és a Muzsika TV 0,7%-os közönségarányt ért el a 18-49 évesek körében.

Vadonatúj részekkel tér vissza a Jön a baba az RTLII-re

A Jön a baba Hadas Krisztával első évadában született gyerekek már óvodába járnak. A második évad babái pedig bölcsisek. A sikeres doku-reality harmadik évada, az RTLII műsorára ősszel érkezik megindító családi törtnetekkel, bemutatva a várandósággal járó örömöket és nehézségeket.

Remekül teljesít az RTL Gold

Az RTL Magyarország kisebb második generációs csatornáit tekintve a 18-49 évesek körében az RTL Gold a 28. és 29. héten 1,1%-os közönségarányt el, az RTL+ 1%-os, a Sorozat+ 0,8%-os és a Muzsika TV 0,6%-os arányt hozott a 28. héten.

Reklámértékesítés

M-RTL Zrt.
Cím: 1222 Budapest, Nagytétényi út 29.
Telefon: +36-1-382-8550
Fax: +36-1-382-8509
E-mail: info@r-time.hu

CSATORNÁK TERJESZTÉSE & KÉRDÉSEK

CLT-UFA S.A. Hungarian Broadcasting Division
RTL Group

Cím: 45, boulevard Pierre Frieden
L-1543 Luxembourg
E-mail: kerdes@rtlhucable.lu

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!