KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Csatornáink

Hírek

Ismét élen a Sorozat+

Az év 19. hetében az RTL Magyarország második generációs csatornái közül a Sorozat+ 1.4%-os közönségarányt produkált a 18-49 évesek körében. Ez alkalomman a Columbo kedd esti epizódja bizonyult a csatorna legnézettebjének a maga 3.8%-os SHR-jével amelyet a Gyilkos elmék szintén kedd esti része követett a maga több mint 36,000 nézőjével. A TOP3-as listát a CSI csütörtöki epizódja zárta 2.1%-on.

Elbűvölte a nézőket a Galaxis

A Film+ 19. heti közönségaránya 4,4% volt. A csatorna legnézettebb filmje a héten egy Marvel film, név szerint A Galaxis őrzői lett 7,4%-os közönségaránnyal szombat este. Másodikként Jason Statham főszereplésével A mestergyilkos: Feltámadás című film végzett, amely szerda este 6,2% közönségarányt produkált. A dobogó alsó fokára a péntek este vetített Az utolsó boszorkányvadász című akciófilm került fel a maga 6,3%-os közönségaránnyával.

Százszor szép este az RTL-en

A 19. héten az RTL Klub hat estén aratott győzelmet konkurenseivel szemben. Ezek a megnyert esték járultak hozzá ahhoz, hogy az idei 133 estéből a csatorna 100at megnyert. Hétköznap esténként továbbra is veretlen maradt a saját idősávjában az RTL Klub szuper hármasa A konyhafőnök, az Éjjel – nappal Budapest, és a Barátok közt. Ebből a trióból az elmúlt héten a csatorna legnézettebb műsora a kiemelt célcsoporton a csütörtök esti Konyhafőnök lett.

Megint az élen a Sorozat+

Az RTL Magyarország második generációs kábelcsatornái közül a 18. héten a Sorozat+ 1,3%-os közönségarányt ért el a kereskedelmileg kiemelt célcsoporton. A csatorna legnézettebb műsora a héten a Dr. Csont szombati epizódja lett 3,8%-os SHR-rel. A dobogó második fokára a Gyilkos elmék került fel: a krimisorozat péntek éjszaka vetített epizódja 53 ezer nézőt vonzott a képernyők elé. A toplista bronzérmese ezúttal Columbo lett: a péntek esti rész 2,9%-os SHR-t hozott a csatorna számára.

Csillagok között a Film+

A Film+ 18. heti közönségaránya 5,1% volt: szombaton a csatorna kimagasló eredményt ért el, hiszen nemcsak a főműsoridőt tekintve, de a teljes napot figyelembe véve is legyőzte a TV2-t (teljes nap 18-49* Film+/TV2: 6,7% / 4,9%; Prime time 18-49* Film+/TV2: 7,8% / 5,8%). A csatorna legnézettebb műsora a szombat este vetített Csillagok között című film lett 8,5%-os közönségaránnyal. Az ezüstérmet a Támadás a Fehér Ház ellen 2: London ostroma című mozi szerezte meg: Gerard Butler csütörtök este 7,5% SHR-t hozott a csatornának. A harmadik helyet a péntek este vetített Riddick című thriller foglalhatta el 6,4% közönségaránnyal.

Tavaszi zsongás az RTL Klubon

A 18. héten az RTL Klub az idei év eddigi legmagasabb heti átlagos közönségarányát érte el főműsoridőben és teljes napban is. A kiemelt célcsoporton a csatorna az egész napot tekintve átlagosan 11%, míg főműsoridőben 16,1% volt az átlagos közönségarány. Ezek után nem meglepő, hogy a piacvezető csatorna a hét minden napján magabiztosan tudott győzedelmeskedni konkurensével szemben. A hétköznap esti saját gyártású műsorok, mint a Konyhafőnök, a Barátok közt és az Éjjel-nappal Budapest sikere továbbra is tart: az elmúlt hetekhez hasonlóan senki sem tudta őket túlszárnyalni a nézettséget illetően. A tévénézők relatív többsége nem csak hétköznap, de hétvégén este is az RTL Klub műsorait választotta.

Reklámértékesítés

M-RTL Zrt.
Cím: 1222 Budapest, Nagytétényi út 29.
Telefon: +36-1-382-8550
Fax: +36-1-382-8509
E-mail: info@r-time.hu

CSATORNÁK TERJESZTÉSE & KÉRDÉSEK

CLT-UFA S.A. Hungarian Broadcasting Division
RTL Group

Cím: 45, boulevard Pierre Frieden
L-1543 Luxembourg
E-mail: kerdes@rtlhucable.lu

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!