KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Csatornáink

Hírek

Bruce Willis-i népszerűségnek örvend a Film+

Az RTL Magyarország legnagyobb második generációs csatornája tovább folytatja sikerszériáját. A 41. hét aranyérmes műsora a szerda este látható Utolsó cserkész című film lett Bruce Willis főszereplésével, amely 8,3%-os közönségarányt hozott a Film+-nak.  

Nincs hét Bud Spencer – Terence Hill nélkül

Az RTL Magyarország kisebb csatornái közül a Sorozat+ produkálta a legjobb közönségarányt a 41. héten 1%-al, emellett az RTL+ és az RTL Gold is szuper eredményt ért el a 0,9%-os arányával, míg a Muzsika TV 0,5%-ot ért el a kereskedelmileg kiemelt célcsoporton.

Kiválóan búcsúzott a Survivor

A 41. héten véget ért a 14 év után ismét képernyőre tűzött túlélőshow, a Survivor, illetve kezdetét vette az X-Faktor legújabb évadának első élő adása is – mindkét műsor nagyszerű eredményeket produkált.

Verhetetlen a Film+

A Film+ ismét bebizonyította, hogy nem véletlenül az egyik legnagyobb és legnépszerűbb második generációs csatornája az RTL Magyarországnak. Előző heti sikerszériáját ezen a héten is folytatta. A hét abszolút legnézettebbje vasárnap este a Nemzet aranya című film lett. A szabadkőművesek kincse utáni vadászat nem kevesebb, mint 8%-os közönségarányt hozott a Film+-nak.

Több mint 1,8 millió videóindítás

Továbbra is nagyon szépen teljesítenek az RTL Magyarország online felületei és tartalmai. Ha górcső alá vesszük a 40.hétet, akkor az RTL Magyarország átlagosan közel napi 137 ezer egyedi böngészőt (UB) vonzott, akik 529 ezer (PV) oldalletöltést generáltak.

Október 16-tól A Konyhafőnök VIP az RTL Klubon!

Alig egy hét és elrajtol A Konyhafőnök VIP második évada az RTL Klubon.

Reklámértékesítés

M-RTL Zrt.
Cím: 1222 Budapest, Nagytétényi út 29.
Telefon: +36-1-382-8550
Fax: +36-1-382-8509
E-mail: info@r-time.hu

CSATORNÁK TERJESZTÉSE & KÉRDÉSEK

CLT-UFA S.A. Hungarian Broadcasting Division
RTL Group

Cím: 45, boulevard Pierre Frieden
L-1543 Luxembourg
E-mail: kerdes@rtlhucable.lu

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!