KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Csatornáink

Hírek

Kirobbanó sikerű a Film+

A Film+ az előző héten teljes napon 4,9%-os, főműsoridőben 4,8%-os közönségarányt ért el. A heti dobogó aranyérmese kivételesen nem egy főműsoridős film, hanem annak másnapi ismétlés lett,az Armageddon. Vasárnap délután a nézők 10,4%-át szögezte a képernyők elé.

Rejtélyes Columbo vonzza a nézőket

Az RTL csoport kisebb második generációs csatornái közül az előző héten a Sorozat+ tűnt ki 1%-os közönségaránnyal, őt követi a sorban az RTL Gold 0,8 %-al, az RTL+ 0,7%-al míg a Muzsika TV 0,5%- os eredménnyel.

A Konyhafőnök VIP a nyerő

A televíziós csatornák 45. heti nézettségi versenyét ismét az RTL Klub nyerte az újabb saját gyártású műsorral erősítő TV2-vel szemben. A csatorna legnézettebb műsora a szombati X-Faktor volt, de kiemelkedő eredményeket ért el a hétfőtől péntekig képernyőn lévő A Konyhafőnök VIP, valamint a vasárnap este vetített Star Wars film is.

Egyre jobban szeretik A Konyhafőnök VIP celebjeit

A 44. héten sem akadt kihívója a hétköznap esti RTL Klubos műsoroknak, a mindenszentek napi filmeknek és a szombati X-Faktornak, így újabb 6 estét tudhat magáénak Magyarország piacvezető csatornája. Ezzel 279-re bővült a bűvös szám.

A Film+ filmjei leszögezik a nézőket

A Film+, az RTL Magyarország legnagyobb második generációs csatornája az előző héten teljes napon 4,3%-os, főműsoridőben 4,4%-os közönségarányt ért el. A heti TOP3 legnézettebbje szerda este a Másnaposok 3., mely közel 120 ezer embert vonzott a csatornára. Ezt követte Christopher Nolan Batman feldolgozása, a Sötét Lovag vasárnap este 6,9%-os nézettséget hozott. Harmadik lett csütörtök este a Dredd című film, mely a nézők 5,5%-át ültette a képernyők elé.  

A Csonthülye aratott szombat este

Az RTL Magyarország kisebb második generációs csatornái közül a 44. héten az RTL+ és a Sorozat+ produkálta a legjobb eredményt 0,9%-os közönségaránnyal. Az RTL Gold 0,7 %-os, míg a Muzsika TV 0,5%-os arányt ért el a kereskedelmileg kiemelt célcsoporton.

Reklámértékesítés

M-RTL Zrt.
Cím: 1222 Budapest, Nagytétényi út 29.
Telefon: +36-1-382-8550
Fax: +36-1-382-8509
E-mail: info@r-time.hu

CSATORNÁK TERJESZTÉSE & KÉRDÉSEK

CLT-UFA S.A. Hungarian Broadcasting Division
RTL Group

Cím: 45, boulevard Pierre Frieden
L-1543 Luxembourg
E-mail: kerdes@rtlhucable.lu

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!