KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Csatornáink

Hírek

Sikerprodukcióként zárt a Hagyjál főzni! második évada

A kereskedelmileg kiemelt 18-49 éves célcsoporton 4,1 %-os közönségaránnyal végzett a Hagyjál főzni! második évada, ami igazi sikernek számít az RTLII életében.

Május 2-től új időpontban jelentkezik a Barátok közt

Május 2-től új műsorstruktúrával találkozhatnak az RTL Klub nézői, ugyanis A Konyhafőnök VIP április 28-ai fináléja után hétköznaponként a Házasság első látásra című vadonatúj reality kerül képernyőre a 18.55-ös sávba, így az Éjjel-Nappal Budapest és a Barátok közt is korábban kezdődik majd.

Íme a Házasság első látásra szakértői gárdája

Május 2-án új műsorral jelentkezik az RTL Klub, melyben négy páros vakon köttetett házasságát, valamint közös életük követhetik majd nyomon a nézők. Ezúttal a szakértők meséltek arról, milyen kihívásokkal kell ma szembenéznie azoknak, akik párt keresnek.  

Élen az RTL+

Az RTL Magyarország kisebb csatornái közül az RTL+ érte el a legjobb eredményt a 16. héten. Egész napot tekintve 1%-os közönségarányt ért a kereskedelmileg kiemelt célcsoporton. A Sorozat+, a Film+2 és a Muzsika TV egyaránt 0,7%-os aránnyal büszkélkedhetett. A Film+2 húsvét hétfőin főműsoridőben saját csúcsot döntött: 1,2%-os eredményt ért el, amely a 2017-es év legjobbja a csatornát tekintve.

Hatalmas fölényben az RTL Klub

A húsvét hétfő sem zavarta össze a televíziónézőket, továbbra is hétből hat estén az RTL Klubot választotta a kereskedelmileg kiemelt célcsoport relatív többsége. A heti átlagos főműsoridős közönségarányok alakulása a következő: RTL Klub 17.1%, TV2 10%.

Nyomás a nézettség után!

Az RTL Magyarország kisebb csatornái közül ismét az RTL+ bizonyult a legjobbnak, mivel 1,3%-os közönségarányt ért el a 15. héten. Ezt a csatornát követi a sorban a Sorozat+ 0,8%-al, a Muzsika TV 0,6%-al a Film+2 pedig 0,5%-al büszkélkedhet a 18-49-es célcsoporton.

Reklámértékesítés:

R-time Sales & Marketing Kft.
Cím: 1222 Budapest, Nagytétényi út 29.
Telefon: +36-1-382-8550
Fax: +36-1-382-8509
E-mail: info@r-time.hu

Csatornák terjesztése:

RTL Magyarország
Cím: 1222 Budapest, Nagytétényi út 29.
E-mail: kerdes@rtlhucable.lu
Egyéb kérdések:

CLT-UFA S.A. Hungarian Broadcasting Division
RTL Group

Cím: 45, boulevard Pierre Frieden
L-1543 Luxembourg
E-mail: kerdes@rtlhucable.lu

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!