KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Csatornáink

Hírek

Remekül teljesít az RTL Gold

Az RTL Magyarország kisebb második generációs csatornáit tekintve a 18-49 évesek körében az RTL Gold a 28. és 29. héten 1,1%-os közönségarányt el, az RTL+ 1%-os, a Sorozat+ 0,8%-os és a Muzsika TV 0,6%-os arányt hozott a 28. héten.

Nyáron a Film+ a nyerő

A 29. héten a Film+ bizonyult a legerősebb második generációs csatornának. Olyannyira jól teljesített, hogy a Vizes VB ellenére növelni tudta nézettségét. Sőt az évben, egész napot tekintve, ezen a héten érte el legmagasabb nézettségét. (Heti SHR teljes nap 18-49: Film+ 5,1%).

A vizes VB nem úsztatta el a nézőket

Másfél hete tart a budapesti rendezésű FINA világbajnokság, de az RTL Klub főműsoridős, kereskedelmi célcsoporton mért egyeduralkodói pozícióját nem fenyegeti. Bár a magyar versenyszámok figyelemre méltó nézettségi eredményeket értek el a közmédiában, azon belül is az M4 Sportcsatornán, az RTL estéről estére egyértelmű fölénnyel nyerte meg a nézettségi versenyt.

Riviéra - Oscar-díjas forgatókönyvíró sorozata debütál az RTL Klubon

Lélegzetelállító helyszínek, csodálatos ruhaköltemények, intrika, romantika és sok rejtély várja a nézőket a nyár sorozatában, ami a sikeres európai premier után másfél hónappal már Magyarországon is látható lesz. A gazdagok és szépek világában játszódó Riviéra az idei nyár egyik leglátványosabb és legfordulatosabb krimi-sorozatának ígérkezik és július 27-től kezdődően csütörtökönként 21.30-tól dupla epizóddal lesz látható az RTL Klubon.

Eljött a másodikgenerációs csatornák ideje

Az RTL Magyarország három kisebb csatornáját tekintve a 18 és 29 évesek körében az RTL+ 1,1%-os közönségarányt ért el mindkét héten, a Sorozat+ és a Muzsika TV az előző héten ért el jobb arányokat az előbbi 1%-al, míg az utóbbi 0,7%-al.

Berobbant az RTL Gold

Az RTL Gold kiválóan teljesített az első hetében, az egész heti átlagot tekintve a  18-49-es korcsoporton teljes napon és főműsoridőben egyaránt 1,3%-os közönségarányt sikerült megközelítenie. Ez nem is csoda, hiszen többek között olyan közkedvelt műsorokat sugároz, mint a Mónika-show, a Balázs-show, a Legyen Ön is milliomos, A Kód, az Egy perc és nyersz és a csatornán premierként debütáló Anikó #show. 

Reklámértékesítés

M-RTL Zrt.
Cím: 1222 Budapest, Nagytétényi út 29.
Telefon: +36-1-382-8550
Fax: +36-1-382-8509
E-mail: info@r-time.hu

CSATORNÁK TERJESZTÉSE & KÉRDÉSEK

CLT-UFA S.A. Hungarian Broadcasting Division
RTL Group

Cím: 45, boulevard Pierre Frieden
L-1543 Luxembourg
E-mail: kerdes@rtlhucable.lu

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!