KERESÉS search-close

Videók 18+

Galériák 18+

Bréking: Az RTLII-n indul jövőre a „ValóVilág powered by Big Brother”

Az RTLII a televíziós reality fogalmát új szintre helyezi 2016-ban, ugyanis minden idők legsikeresebb hazai valóságshow márkája, a ValóVilág a világszinten is fogalomnak számító Big Brother alapjain indul újra „ValóVilág powered by Big Brother” néven.

Kövesd velünk az utolsó órákat is!

Élőben közvetítjük a villalakók finálé előtti utolsó óráit, ott fent, abban a nagy dobozban, vagy ha ide kattintasz!

A TOP 5 balhé a Villában

Az utolsó napra hagytuk a legfontosabb összeállításunkat a villa legjeit gyűjtő sorozatunkból, hiszen a játék menetére a legnagyobb hatást kétségtelenül a konfliktusok és veszekedések gyakorolják. Összeszedtük a legnagyobb hisztiket és összefeszüléseket!    

Őrületes klippremier a Valóvilág.hu-n!

Macit annyira megihlette a játékban töltött idő, hogy dalba öntötte az élményeit. A klip most nálunk debütál!

A TOP 5 szex a villában

Végre eljutottunk ahhoz az összeállításhoz, amely mindenkit a legjobban érdekel. Nehéz volt választani a sok sikamlós jelenet közül, de sikerült. Mutatjuk az eredményt!

Látogatók a villában!

Vendégek érkeztek a két párbajozóhoz, ám az egyik páros tagjai végig “vakon voltak”. Ha ebből most egy szót sem értesz, nem benned van a hiba, de az esti Összefoglalóból minden kiderül!

Megvan a VV7 verspályázatának győztese!

Nemrég versenyt hirdettünk, melyre bárki jelentkezhetett, aki vette a fáradtságot, és hajlandó volt papírra (pontosabban monitorra) vetni a játékkal kapcsolatos gondolatait. Szerkesztőségünk aztán neves irodalomtudósok segítségével hosszas stilisztikai elemzését követően, a többi kommentelő véleményének figyelembevételével meghozta a döntését! A győztes, aki részt vehet a finálén nem más, mint…

Így kell hatékonyan ledolgozni, amit megettél

A legcélszerűbb már rögtön étkezés közben nekilátni az edzésnek. Laci és Dennis így cselekedtek, meg is lett az eredménye!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való