KERESÉS search-close

Tombolnak a hormonok a Villában

szerző:
2014.01.14. 08:02
Gyúrós Józsi izomzata egy kicsit összeesett, Aurelio férfiasságával szórakoztatta a villalányokat és beköltözött Dorka.
Tombolnak a hormonok a Villában
Először ébredtek a lakók a villában, ami a beköltözés utáni buli miatt nem ment könnyen nekik. Alexa próbálta kideríteni az este történéseit. Elsőként Zsoltot kérdezte, aki szerint, Charlotte-tal túllőttek a célon, túlságosan nyomultak és kellették magukat. Aurelio is hasonlóan vélekedett a dologról, szerinte az érzékeny lány nagyon könnyen adja magát, ami őt zavarja, mert szeret megküzdeni a választottjáért.

Ami pedig ezután következett, az bármennyire is hihetetlen, de nem egy olcsó szappanopera kihúzott jelenete, hanem maga a valóság – azaz a nagy lufis botrány. Előző nap ugyanis Simon megleckéztette Zsoltot, amit a macho fiú nem tudott szó nélkül hagyni. Elhatározta, hogy ő is kárt tesz a csodabogár egy személyes tárgyában, Aurelioval karöltve héliumos lufikra kötötte a fiú cipőjét és égnek eresztette. A lányok persze azonnal pártfogásuk alá vették Simont.

Ezután a villalakók játékos vacsorát rendeztek, melynek lényege, hogy kérdéseket tesznek fel egymásnak, és ha választ kapnak, megehetnek egy sushit. A játék során ismét bebizonyosodott, csak a szex körül forog az agyuk. Kiderült, nincs olyan fiú jelenleg a villában, akit Charlotte az ötszázas listáján valakihez is hasonlíthatna, Iza pedig eltudná képzelni Zsolttal a villalétet, de csak talán, és ezt nagyon kihangsúlyozta.

A lányok célkeresztjében egy új zsákmány tűnt fel azzal, hogy beköltözött gyúrós Józsi. Igyekeztek minél jobban megismerni a fiút, de a gyúrós csak flegmázott velük. Majd miután inni kapott megmutatta büszkeségét, a kigyúrt tesztét.

Este Alexa szülinapját ünnepelték a villalakók. A fiúk külön-külön kedveskedtek neki. Aurelio egy „helikopterezéssel”, Simon szegelni akart, gyúrós Józsi egy izgató tánccal, Zsolt pedig felsőtestét adta az ünnepeltek.

Majd elérkezett a pillanat és beköltözött a Villába a céltudatos Dorka.
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való