KERESÉS search-close

Mit tartogat a jövő Iza és Krisztián számára?

szerző:
2014.04.25. 16:58
A múlt heti, örült köpködős veszekedés óta Iza és Krisztián kapcsolata helyrehozhatatlannak tűnik. Bár a jó csaj már nem egyszer bocsánatot kért szerelmétől, Krisztián szíve nem enyhül.
Mit tartogat a jövő Iza és Krisztián számára?
Iza egy hete sírva kel és sírva fekszik. Néhány napot még várt az óriási balhé után, hogy lecsillapodjanak a kedélyek, de végül összeszedte a bátorságát és bocsánatot kért az őszinte fiútól. Krisztián azonban erre nem volt vevő, szerinte nem 3 nap után kell elnézést kérni. Azt elismerte, hogy mindkettőjüknek rossz ez a helyzet és szenvednek egymás hiányától, de nem képes elfelejteni Izának, amiket a családjáról mondott.

Hogy végleg vége mindennek kettejük között, vagy van még remény a szerelmespár számára, kiderül a ValóVilág Összefoglalókból!
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való