KERESÉS search-close

„UFO-tangóval” búcsúzott Győrfi Pál

szerző:
2013.03.23. 22:20
Igazi magyaros cha-cha-chával indult a show, aztán egy díva tangózott a színpadra, majd egy csődör táncolt be. A legmeghatóbb pillanat az volt, mikor Tóth Gabiból profi született, miközben rossz élményeit táncolta ki magából a tangón keresztül.
„UFO-tangóval” búcsúzott Győrfi Pál
Hat párossal folytatódott a Szombat Esti Láz. Táncosaink közül ketten cha-cha-chát, négyen tangót táncoltak. A múlt hétvégén Dundika és Mészáros Máté búcsúztak a show-tól. A táncok dalait ezúttal a tavalyi év egyik nagy felfedezettje: Csobot Adél és az X-Faktor 2012 győztese: Kocsis Tibor adta elő.

Lilu az előző adásban bájos hófehér ruhát viselt, ezzel szemben ezúttal dögös, dívás, feketét öltött magára, amihez természetesen minden passzol, Csonka András sportosan elegáns kék zakója is. Keleti Andi már a műsor elején elárulta, Szirtes Tamással egyre jobban közelednek egymáshoz, és az öltözőben már próbáltak is.

Minden sikeres férfi mögött áll egy nő, aki támogatja. Szilveszter esetében ez az egy, rögtön kettő! Az édesanyja és Molnár Andrea. A gazda eleinte azt is nehezen viselte, amikor táncpartnere megmondta neki, hogy mit csináljon, de Szilveszter megváltozott, és egyre jobban viseli a nőuralmat. Molnár Andi rendkívül nőies, arany miniben táncolt. Keleti Andi szerint berobbant, szinte felgyújtotta a parkettet energiájával Szilveszter, bár a tánclépéseket most sem sikerült megtanulnia. Szirtes Tamás: „Azt mondják, a cha-cha-cha a két nem közti flört megteremtője”. Ő érezte a vibrálást. Egy igazi magyaros cha-cha-chát látott. Andi is érezte, hogy Szilveszter végre irányított. Cecíliának a lépések is tetszettek. Ákos szerint ezt már egy farsangi bálon is bemutathatnák. Keleti Andi 6 pontot, Szirtes Tamás 7 pontot, Esztergályos Cecília 7 pontot, Tihanyi Ákos 7 pontot adott. Összesen 27 pontot szereztek.

Varga Izabella következett, aki az előző adás után kicsit csalódott volt. Azt remélte, hogy a zsűri jobb véleménnyel lesz produkciójáról. De Cseh-Szakál Tiborral nem adták föl a harcot, és még az eddiginél is keményebben gyakorolták eheti táncukat, a tangót, melyről kiderült, hogy veszélyes lehet a testi épségre, ha nem vigyázunk. Varga Iza csodás lábait engedte láttatni igazi tangó ruhája, mely káprázatosan pörgött a forgásoknál és az akrobatikus elemeknél. Cecíliának is elnyerte a tetszését, nagyon kidolgozott tangót látott, a gyönyörű nagy emeléseket, és az akrobatikus elemeket dicsérte. Tetszett neki, hogy kifejező volt az arcuk, lábuk, testük. Tihanyi Ákos: „Tökéletesen felépített koreográfia volt. Iza igazi nő volt, partnere pedig igazi férfi.” Szirtes 3 perc szerelmet látott, Izát dicsérte, amiért uralni tudta a táncot. Keleti Andi szerint nagyon Izának való volt a tangó. Keleti Andi 8 pontot, Szirtes Tamás 8 pontot, Esztergályos Cecília 9 pontot, Tihanyi Ákos 9 pontot adott. Összesen 34 pontot kaptak. Tihanyi még hozzáfűzte, bárcsak így táncolna minden színésznő, mint Varga Izabella.

Istenes Bence és Südi Iringó táncpróbáján is jelen volt egy „vendég”. Bár kicsit keményebb, mint Szilveszter édesanyja. Iringó egy seprűnyél segítségével, kemény és fáradtságos munkával betörte táncpartnerét. A táncparketten a próbatermek idomára és rakoncátlan tanítványa következett. Iringó és Bence szerelésében a vörös és fekete dominált, mintha egy igazi argentin párt láttunk volna. Tihanyi Ákos eddig nem ismerte a seprűnyelet, mint tanítási módszert, de mostantól fogja használni, ő imádta, szerinte Bence megkomolyodott. Cecília egy kiscsikóra volt kíváncsi, de egy nagy csődört látott. Szirtes számára Bence a legnagyobb meglepetés, nagyszerű volt szerinte a produkció. Keleti Andi azt hitte, szerepcsere lesz, de örült, hogy végül Bence összeszedte magát, és átvette az irányítást. Keleti Andi: 8, Szirtes Tamás: 8, Esztergályos Cecília: 8, Tihanyi Ákos pedig 9 pontot adott. Összesen 33 pontot tangóztak össze.

Tóth Gabi és Markó Robi táncparkettet robbantottak múlt héten, hiszen az addigi legmagasabb pontszámot kapták produkciójukra a zsűritől. Gabi hétről-hétre újabb és újabb oldalát mutatja be a Szombat Esti Lázban. Ma este megismerhették a benne rejlő finom nőiességet. Ennek kimutatásában a csábos testét kivillantó ruha is sokat segített. Szirtes azt mondta Gabinak, hogy ő egy táncos, és ennél szebbet nem is mondhatott volna, dicsérte a technikáját, a teste ívét. Tihanyi Ákos állítja, minden egyes porcikája táncol Gabinak. Cecíliának a szenvedély, gyönyörűség, mámor, élet jutott eszébe. Szerinte annyira össze vannak szokva, hogy csodálkozik, hogy nem alszanak együtt. Keleti Andi lélegzetvisszafojtva figyelt, szerinte fél Magyarország azt hiszi, ők egy pár, annyira művészi volt, annyira elhitették a történetet. Mindenkitől 9 pontot kaptak, 36 pontot szereztek. Gabi könnyeivel küszködve, meghatódva mondta el, ezzel a tánccal adta ki magából a vele történt rossz dolgokat. Markó Robi annyit mondott, ugyanazt érzi, mikor Gabival táncol, mint saját, profi táncpartnerével.

A múlt héten még humorizáltunk Győrfi Pál alacsony fájdalomtűrő képességén. Sajnos a viccből kellemetlen valóság vált, mert Pali súlyosan lesérült. Práger Kittyvel együtt eddig mindent megtettek annak érdekében, hogy a maximumot tudják nyújtani a versenyben, és most teljesítőképességük határához érkeztek. Keleti Andi szerint furcsa volt ez az egész produkció. A tangó egy érzés, ami innen hiányzott. Szirtest mindig meghatja Győrfi tánca, és amit üzenni akar ezzel az egésszel. Cecília azt érezte, hogy Kitty megpróbált mindent, de mégis egy különleges UFO-tangót látott, egy szenvedélyes nőt és egy hideg férfit. Tihanyi Ákos szerint a sebek felgyógyultak, de a tánc kevés volt. A zsűri vitába kezdett, senki nem értett egyet senkivel. Mindenkitől 7 pontot kaptak végül, így összesen 28 pontot szereztek. Esztergályos Cecília is kicsikart magából egy hetest a végén, de viccesen kérte, ha baj van, mindig menjenek érte a mentők.

A tánctanulás folyamán minden sztárunknak megvan a maga mumusa a koreográfiai elemek közül. Egyeseknek az emeléssekkel vannak problémái, mások a pörgésekbe szédülnek bele. Vastag Csaba pedig a férfias mozgását féltette, de Mármarosi Tünde kitartóan próbálta meggyőzni arról, hogy bizony lehet macsósan is cha-cha-cházni a parketten. Csaba először egy rózsaszín lufit gyömöszölt, majd mikor az elszállt, párját ragadta kézbe. Bohókás szerelésük jól illett az újragondolt, modern tánchoz. Tihanyi Ákos szerint jól mozgatta Csaba a csípőjét, tetszett neki a stílusváltás is. Cecília szerint édesen humoros volt, és tényleg nincs baj Csaba csípőjével. Szirtes bevallotta, ő rajong Csabáért, szerinte viszont Csaba nem hitte el ezt a játékos figurát, amit hozott. Keleti Andinak eddig kétségei voltak, de most a huncutság átjött neki, ami nagyon fontos neki. Keleti Andi: 8, Szirtes Tamás: 7, Esztergályos Cecília: 8, és Tihanyi Ákos is 8 pontot adott, összesen 31 pontot szereztek.

A zsűri pontjai alapján első helyen Tóth Gabi, másodikon Varga Iza állt, a bronzérmes Istenes Bence lett, őket követte Vastag Csabi, Győrfi Pál és végül Szilveszter gazda.

Keleti Andi félt a mai estétől, de nagyon nagy pillanatoknak volt szemtanúja, főleg Tóth Gabi tánca után. Szirtes Tamás Bencét hozta fel, neki ő volt a legnagyobb meglepetés. Cecília az összes fiatalembernek azt üzente, hogy mindenki remek volt. Tihanyi Ákos egyszer volt libabőrös, ami nagyon ritka nála, ez Tóth Gabi táncánál volt.

Táncosaink még egy közös produkcióval is készültek, hogy ezzel is elkápráztassanak minket. A bécsi keringőt Angyal András tanította be a versenyben lévő táncosoknak.

Ezután kezükbe vehették a táncosok a trófeát. Lassan a verseny felénél járunk – így itt volt az ideje, hogy rákészüljenek a köszönőbeszédre. Mindenkinek 15 másodperce volt rá! Szilveszter Andinak, szüleinek és a táncos barátainak köszönte, körülbelül 3 másodpercben, de Lilu nem is számított többre a szűkszavú gazdától. Cseh-Szakál Tibor Izának, Spielbergnek, anyukájának és apukájának mondott köszönetet. Bence is Iringónak köszönte meg, és világbékét kívánt, ahogy Csaba is, aki megköszönte az RTL Klubnak, az RTL II-nek és a stábnak. Markó Robi Gabinak köszönte, és mindenkinek, akivel együtt dolgozhatott. Győrfi Pál vicces szlogeneket gyártva köszönetet mondott Kittynek. Molnár Andi annyit mondott, jól mutatna a trófea a másik mellett. Iza azt mondta, ennél szebb szülinapi ajándékot nem is kaphatna, Iringó bízik benne, hogy a negyedik széria után ők vihetik végre haza a díjat, Tücsi Csabának köszönte, hogy ezt átélhette vele, Gabi betenné egyéb díjai közé, Kitty pedig Pálnak köszönte meg, de nem a kemény munkát, hanem hogy megnyitotta a szívét mindenki előtt.

Az est végén kiderült, hogy a Szombat Esti Láz negyedik élő show-jában is biztosan ott lesz: Varga Izabella és Cseh-Szakál Tibor, Istenes Bence és Südi Iringó, Tóth Gabi és Markó Robi, Szilveszter gazda és Molnár Andi, valamint Vastag Csaba és Mármarosi Tünde. Győrfi Pál és Práger Kitty búcsúzott.

Ha Téged is utolért a Szombat Esti Láz, és bárhol képes vagy táncra perdülni, oszd meg velünk, és töltsd fel a Szombat Esti Láz oldalra a videódat! A műsor hivatalosa oldala ezen a héten is rengeteg extra videót tartogat számodra, és március 25-én hétfőn 15.00-kor élőben chatelhetsz a kieső párossal.
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való