KERESÉS search-close

Dundika mosolyogva táncolt ki a Szombat Esti Lázból

szerző:
2013.03.16. 22:25
Az este folyamán jive-ot és angol keringőt láthattunk táncos sztárjainktól. Volt, aki szerelmet mímelt a győzelemért, más rock and rollt is bevetett, és volt, aki a zsűrit vörös rózsával próbálta lekenyerezni.
Dundika mosolyogva táncolt ki a Szombat Esti Lázból
A Szombat Esti Lázban a múlt héten szambákat láthattak. A show-tól végül Bálint Antónia és Angyal András búcsúztak. Toncsinak akkor összetört a szíve, de most már jobban van, és drukkol a többieknek, akik még versenyben vannak.

Hét páros folytatta a versenyt. Táncosaink közül négy páros jive-ot, három pedig angol keringőt táncolt. A táncok dalait ma is az X-Faktor két csillaga énekelte: ezúttal Antal Timi és Vastag Tamás.

Lilu nagyon bájos, hófehér ruhában tisztelte meg a show-t, Marilyn Monroe-s frizurájával még képrázatosabban mutatott. Csonka András szokásához híven rendkívül elegánsan, szürke-kék összeállításban jelent meg.

Keleti Andi a táncok bemutatásával indította a show-t. A jive egy könnyed műfaj, míg az angol keringő a legklasszikusabb báli tánc. Szirtes Tamás a múlt heti adás fokozását várta a második adásban, Cecília a vibrálásra készült, Tihanyi Ákosnak pedig sosem könnyű megfelelni, ugyanis szerinte soha nincs kész egy koreográfia.

Az a páros nyitotta az estét a Szombat Esti Láz parkettjén, aki előző héten a zsűritől a legtöbb pontot kapta. Varga Izabellában partnere Cseh-Szakál Tibor óriási lehetőséget lát, és elhatározta, hogy profit farag belőle! Így Iza számára a ma esti koreográfia betanulása nagyon keményre és küzdelmesre sikerült. Iza szemkápráztató, ezüstösen csillogó miniben, párja piros hózentrógeres nadrágban jelent meg, melynek meghúzása kihagyhatatlan volt Iza számára. Keleti Andi kicsit izgult értük, de szerinte sikerült a nagyon magasra tett lécet is megugrani. Állítja, a koreográfia egy versenyen is megállta volna a helyét. Szirtes bevallotta, Izával álmodott, így nagyon várta, hogy lássa táncolni, de egy pici hiány maradt benne. Cecília vitába szállt ezzel, de ő is azt mondta, múlt héten nagyobb volt az összhang, de azért, mert a szamba egy olyan tánc. Tihanyi több akrobatikát várt volna, szerinte kicsit egysíkú volt a produkció. Keleti Andrea: 7, Szirtes Tamás: 7, Esztergályos Cecília: 8, Tihanyi Ákos: 6 pontot adott. Összesen: 28 pontot kaptak. Elárulták, amennyiben továbbjutnak, tangót fognak táncolni legközelebb. A páros azt egyáltalán nem érezte, hogy kevesebbek lettek volna, ők ezúttal a táncra alapoztak, nem az akrobatikus mutatványokra. Tibor úgy érezte, Izában még több van, és nem bánta meg, hogy így döntöttek.

Majoros Hajnalka Dundika következett. Az eddig leginkább modellként ismert lány azzal a céllal érkezett a Szombat Esti Lázba, hogy egy új oldalát is meg tudja mutatni. Bár sokszor láthattuk már bájait címlapokon, mégis szemérmes lánynak tartja magát, ezért egy-két „dolog” miatt elakadtak a próbák az angol keringő gyakorlása közben… Dundika csodaszép estélyi ruhában táncolt, a hófehér szoknyarész és a csillogó, hátul nyitott felsőrész csak fokozta a produkciót, úgy nézett ki, mint egy hercegnő. Szirtes szerint Dundika egy elragadó nő, szerinte alapvetően teljesítette a feladatot. Cecília megemelte nem létező kalapját. Szerelem, szenvedély, romantika, mámor volt a koreográfiában. Ringtak, mint a Dunán a hajók. Tihanyinak tetszettek a színházi elemek, ettől vált érzékivé a produkció. Keleti szerint ez egy nehéz tánc, a tengelyforgásokat gyönyörűen megoldották, közben könnyedek tudtak maradni. Mindenki 7 ponttal jutalmazta a keringőt, összesen 28 pontot szereztek. Dundika két percre Mészáros Máté kedvesévé változott, erre engedélyt kaptak párjaiktól. Dundika bevallotta, úgy készült erre a táncra, hogy rengeteg hercegnős mesét nézett. Ha továbbjutnak, cha-cha-chát táncolnak majd.

A következő páros Győrfi Pál és Práger Kitty voltak. Az Országos Mentőszolgálat szóvivőjéről a próbákon új dolog derült ki: pontosan olyan, mint minden igazi férfi – nem bírja a gyűrődést. Ma este a csillogásé a főszerep, ugyanis Práger Kitty is csilli-villi forró naciban jelent meg, Győrfi Pál laza, szürke ingje jól passzolt hozzá, és a bohókás koreográfiához is. Tihanyi Ákos egy igazi örömtáncot látott, ami ötletes, vicces volt. Olyanok voltak, mint két ping-pong labda. Cecíliának tetszett a fésülködés, a kölcsön kapott haj, Pál lábmunkája is remek volt. Szirtes állítja, a mentősök között ő a legjobb táncos, és a táncosok közt a legjobb mentős. Keleti Andi ünneprontó volt, szerinte, ha a mentősök közt nem lesz hely, mehet forgalomirányítónak Pál, nagyon hiányolta a táncos mozdulatokat. Keleti Andi: 6, Szirtes Tamás: 7, Esztergályos Cecília: 7, Tihanyi Ákos: 7 pontot adott. Összesen 27 pontot szedtek össze. Győrfi Pál élő adásban köszönetet mondott mentős társainak, az utóbbi napokban nyújtott teljesítményükért.

A fájdalomról Vastag Csaba táncpartnere, Mármarosi Tünde is tudna mesélni! Amióta az ember először kezébe vette az első eszközöket, azóta a tárgyaknak megvan a maguk rendeltetése. A villát például általában étkezéskor használjuk. Vastag Csaba viszont karkötőként hordja – ami a táncpróbákon sok veszéllyel járhat – főleg Tünde számára. Tünde is csodaszép báli ruhát viselt, a pillanatot fokozta, hogy szerelme, Vastag Tamás énekelt táncuk alatt, a produkció végén oda is rohantak hozzá és megölelgették. Cecília elmesélte, hogy erre a számra kérték meg a kezét életében először. Melódia, mámor, szerelem, boldogság járta át. Szirtes szerint nagyon jó volt, szépek voltak a forgások, az emelések, a testek vonala. Andi szerint is szépen kivitelezett tánc volt. Andi szerint a tánc végére úgy néztek ki, mint egy szerelmespár. Tihanyi Ákos egy bálteremben érezte magát. Mindenkitől 8 pontot kaptak, összesen 32 pontot keringőztek össze. Tücsi elérte, hogy Vastag Csaba 8 év után megszabaduljon a villától, így végre nem volt veszélyben Tünde testi épsége.

Tóth Gabi és partnere, Markó Robi az előző adásban a második legtöbb pontot kapták szambájukra a zsűritől. Akkor azt állítottuk, hogy Gabi temperamentumos. Helyesbítenünk kell, ő ugyanis extrán temperamentumos! És ezzel már Markó Robi is csak nehezen tud mit kezdeni. Ez akkor derült ki, amikor elkezdték gyakorolni ma esti táncukat, a jive-ot! Igazi rock jive-hoz, igazi latínos rock ruci társult. Keleti Andi szerint Gabi olyan, mintha táncosnő lenne, Tihanyi Ákos ma Josephine Bakerhez hasonlította Gabit, aki egy afroamerikai táncosnő. Szirtes szerint ez volt a legdinamikusabb tánc idáig, amit látott. Cecília szerint is bitang jó volt az elejétől a végéig. 4 darab 9-essel jutalmazták őket, összesen 36 pontot szereztek így. Gabi úgy örült, hogy ráugrott Csonka Andrásra.

A szünet után azzal a párossal folytatódott a Szombat Esti Láz, akik az előző héten a zsűritől a harmadik legmagasabb pontszámot kapták produkciójukra. Istenes Bencéről és Südi Iringóról van szó, akiknek az elején nem volt zökkenőmentes a kapcsolatuk. Iringó nagyon komolytalannak tartotta Bencét, de a fiatal műsorvezető rájött, hogy csak a nyelvét kell máshogy pörgetnie és a lány odáig lesz tőle…! Istenes Bence mint egy torreádor, vörös rózsával a szájában, spanyol szöveget duruzsolva érkezett, egészen Cecíliáig sasszézott. Majd Iringó belibbent, letépte Bencéről a maskarát, és kezdődhetett a fergeteges jive. A merész koreográfiát a zsűri is értékelte. Cecília alig jutott szóhoz, örült, hogy el is kapta Iringót, mikor feldobta, Tihanyi szerint táncosnak is isteni. Keleti Andi szerint Bence a cukiságával elterelte a lábmozdulatairól a figyelmet. Szirtes szerint természetes tehetsége van a tánchoz a fiúnak. Keleti Andi: 9, Szirtes Tamás: 8, Esztergályos Cecília: 8, Tihanyi Ákos: 9 pontot adott. Összesen 34 pontot szereztek. Iringó bevallotta, nagyon bejött neki, ahogy Bence spanyolul halandzsázott neki, igazi férfinak látta tőle.

A következő páros rögtön az első show alkalmával megjárta a poklok-poklát a táncparketten. De Szilveszter gazda és Molnár Andrea sikerrel vették közösen az akadályokat és ezáltal még jobban összekovácsolódtak. Andi nagyon büszke volt táncpartnerére, Szilveszter pedig elszántan folytatta a felkészülést. De egyszer csak eltörött… a lelkesedése. Zöld-fehér kreációban táncolt Andi Szilveszter gazda mellett. Szirtes szerint így kéne felvirágoztatni a magyar gazdaságot, Andi egy édes, drága, romantikus mackónak látta Szilvesztert, akinél 4 keringőmozdulatot is felfedezett. Ákos kicsit megijedt, szalagavatósan indult, de a vége szép lett. Cecília beleszeretett Szilveszterbe, szerinte óriási fejlődésen ment keresztül. Szirtes örülne, ha még maradna Szilveszter. Keleti Andi: 6, Szirtes Tamás: 7, Esztergályos Cecília: 8, Tihanyi Ákos: 8 pontot adott, összesen 29 pontot kaptak. Lilu annyit mondott, kecses vagy Szilveszter, mint egy jegenye.

Az estet összegezte a zsűri: Keleti Andinak a jive tetszett, Szirtesnek Tóth Gabi, Cecíliának az angol keringő, Tihanyi Ákosnak pedig Vastag Csaba volt a kedvence.

A zsűri pontjai szerint Tóth Gabi állt az első helyen, őt követte Istenes Bence, és harmadikként Vastag Csaba, míg az utolsó helyen Győrfi Pál állt.

A csajos-pasis beszélgetés alatt titkokat árultak el egymásról a párosok. Varga Iza párja imádja a telefonos játékokat, ami Izának kapóra is jön sokszor, ha késik. Dundika elárulta, párja bármennyire férfias, cicává változik, ha szerelmével beszél. Gabi párja Gabi mellett fedezte fel, mennyire szeret énekelni. Iringó annak örül, hogy Bence megmutatta neki a komoly, férfias oldalát is. Tücsi Csabáról annyit mondott, hogy izgalmában felette az összes édességet és chipset, amitől bizony nagyon rosszul lett. Győrfi Pálról megtudhattuk, hogy próbák alatt ugrál, mint egy szöcske, óriási produkciót nyom le. Fanyűvő Szilveszter azért hagyta ott a gazdaságát, mert a szülei számára fontos lett volna, hogy főiskolás végzettsége legyen, és ezzel a műsorral be akarta bizonyítani, hogy anélkül is érthet sok mindenhez az ember. Izáról megtudhattuk, hogy a „dühös madarak” bajnokságában van benne, Dundika nagyon szomorú lesz, ha nem kaphat kakaót, Tóth Gabi nagyon kötődik a személyes tárgyaihoz, sírt, mikor tönkre ment a cipője. Bence elárulta, Iringó minden adásra vesz egy bontatlan bugyit. Csaba szerint nem voltak frissek az édességek, ezért volt rosszul, és megtudhattuk, Tücsi a forgásoktól fél órát tud röhögni. Pál elárulta, Kitty nagyon jól ért a vigasztaláshoz, pici csokikat használ hozzá. Szilveszter azt gondolja, ami titok, azt nem árulhatja el, ezért nem mondott semmit.

Sikerrel vette a második fordulót: Tóth Gabi és Markó Róbert, Istenes Bence és Südi Iringó, Vastag Csaba és Mármarosi Tünde, Szilveszter Gazda és Molnár Andrea, Varga Izabella és Cseh-Szakál Tibor, Győrfi Pál és Práger Kitty. Búcsúzott a versenytől Dundika és Mészáros Máté.
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való