KERESÉS search-close

Így lett 12 ezer követője egy 79 fős falunak

szerző:
2015.07.13. 13:51

Míg a Szelfi sztárjai arra használják a kamerát és az internetet, hogy az RTL 2 nézői bepillanthassanak a mindennapjaikba, addig egy cuki jódlizó bácsi egy apró svájci falunak szerez rajongókat vele.

Így lett 12 ezer követője egy 79 fős falunak

A kreativ.hu írta meg, hogy a zürichi főpályaudvaron egy ötletes reklámfogással csábítják a turistákat Vrin falucskájába. Egy helyi bácsi egy képernyőn keresztül szólítja meg a pályaudvaron sétálókat, és mindent megtesz, hogy rávegye őket a látogatásra.

Ha kell, a friss levegővel és a finom helyi ételekkel marketingeli a falut, ha kell, jódlizik, sőt még ingyen jegyet is nyomtat - Vrinbe azonban csak azt várják, aki benne van a buliban! A jegyek aznapra érvényesek, a szerencsés kiválasztottaknak sokszor csak 15 percük van eldönteni, hogy hátrahagynak-e mindent, és tesznek egy kirándulást a körülbelül 2 órára fekvő, a videó alapján tényleg festői szépségű kis faluba.

 

A cukiságfaktor nálunk ott akadt ki, amikor a bácsi még egy iskolás fiú igazgatóját is felhívta, hogy igazolja a kölyök kimaradását.

Így lett 12 ezer követője egy 79 fős falunak

Hogy a reklámnak mekkora része spontán, és mekkora megrendezett, arról nincsenek pontos információink, de mi magában a bácsit is megvettük, és úgy tűnik, ezzel nem vagyunk egyedül: a mindössze 79 lelkes falunak a kampány 12 ezer követőt, így potenciális látogatót hozott.

 

A Szefliben alpesi hegyek és jódli eddig nem voltak, cserébe viszont nagyon is valós emberek nagyon is valós problémáit követheted. Ide kattintva megnézheted az eddigi adásokat.

Kép forrása: wikipédia.com

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való