KERESÉS search-close
40. adás
Minden jónak vége szakad egyszer, és ha már a szereplők számot adnak, én is szeretnék dióhéjban búcsút mondani és levonni a konklúziót: ...

Teljes adások

2015.07.31. 23:00 (péntek)
2015.07.30. 23:00 (csütörtök)
2015.07.29. 23:00 (szerda)

SzelfiBlog

Droggal és pénzzel szelfiztek a dílerek, börtönbe mennek

Írtunk már korábban a szelfizés veszélyeiről, de az igazi buktató itt is az emberi hülyeség. Íme két bűnöző, akik maguk készítették el a rájuk nézve terhelő bizonyítékokat!

Puzsér vs. Hajdú: 4. rész – Bevezetés az irodalmi igényű bírósági szövegekbe

Találkozott már hivatalos iratban plasztikus hasonlatokkal vagy a „segg”, „szar”, „takony” szavak valamelyikével? Ha a válasz bármelyikre is nem, Önnek még nem volt dolga elég bírósági szöveggel, úgyhogy mindenképp érdemes lesz elolvasnia elemzésünket a Puzsér per iratairól.

Egy orrszarvú a szarvával szelfizik

Minden 8. percben lelőnek egy rinocéroszt Afrikában. Szarvukba ültetett kamerák próbálják elkapni az orvvadászokat. Ahogy a Szelfiben a sztárok mindenapjait figyelhetjük meg, úgy ebben az esetben a rinókét. 
 

Nyaralós szelfi buktatta le az ISIS terroristát

A nyaralás az egyik legjobb szelfi téma. A török riviérán készített magárol képeket strandolás közben  Palaiasi Isde, az ismert ISIS terrorista.

Az orvosi appok és gyógyító honlapok nem helyettesítik az orvost!

Az emberek egyre több esetben bíznak meg az internetes webdoktorokban. Bérczesi Róbert is próbálkozott ezzel: a Szelfi című műsorban több alkalommal netes kérdőívekkel vizsgálta depresszióját.

Hóvihar, jégeső, röpködő mínuszok!

Hóvihar, jégeső, ne hagyja el az autóját! Embertelen meleg van, de mi most is csak a nézőkre gondolunk, és hűsítő összeállításunkkal igyekszünk enyhíteni a lassan elviselhetetlenné váló hőséget. Míg Kata és Tomi a hsziameni vonatjegyért izzad a Szelfiben, az itthon maradottakról is folyik a víz, ezért most megemlékezünk arról, amikor még kívántuk a meleget.

Generációs sztárkultusz a Youtube-csatornákon

A fogyasztás trendjei átalakulóban vannak, a fiatal generációkat már kevésbé érdekli a hagyományos média. Az emberek nagy része az interneten keres bálványokat vagy saját tartalmat gyárt. A Szelfi szereplői közül például Puzsér Róbert több internetes fórumon is jelen van. Az offline élet a háttérbe került, ha trendi akarsz lenni, a vloggerek és youtuberek csatornáit kell követned. 

Ha próbáltál már gyereket verstanulásra bírni, akkor most mélyen együtt fogsz érezni Adával!

20 perc veszekedés, 3 perc tanulás, 4 sornyi vers - nem könnyű az anyukák élete!

Bréking! Gréta mellkastuningra vállalkozott!

A Szelfi sztárja kés alá feküdt, mert nagyobb melleket szeretett volna.

Puzsér vs. Hajdú: 3. rész – A Facebooktól egészen a bíróságig

Folytatjuk sorozatunkat, nehogy bárki is elveszítse a fonalat az utóbbi évek egyik legbonyolultabb hazai konfliktusában. Ha még nem olvastad az első két részt itt és itt pótolhatod.

Így lett 12 ezer követője egy 79 fős falunak

Míg a Szelfi sztárjai arra használják a kamerát és az internetet, hogy az RTL 2 nézői bepillanthassanak a mindennapjaikba, addig egy cuki jódlizó bácsi egy apró svájci falunak szerez rajongókat vele.

Hivatalos: A VS.hu szerint is értelmes műsor a Szelfi

A VS. hu felfedezte magának a Szelfit. Pontosabban valószínű, hogy már korábban is követte, de néhány rész után döntött úgy, hogy elismerő kritikát hoz le róla.

Ada magára tetováltatta a gyerekeit

No, nem egész hátat beborító, fotóminőségű portrék formájában, hanem jóval cizelláltabb módon. A videóból nem csak az derül ki, miként lehet tetkóba önteni, ha az embernek ikrei vannak, de az is, hogy Ada nagymamája csak most szerzett tudomást unokája korábbi tetoválásairól is. Priceless reakció a kattintás után!

Egoizmus és depresszió – Az Y generáció

Karsai Kata és Erdész Tamás az Y generáció tagjaként magán viseli a kor összes stigmáját. A munkaerőpiacot lassan elfoglaló fiatalság egyre nehezebben érvényesül. Szerintük a világ vált élhetetlenné. Az idősebb generáció szerint csak a lustaság, az önimádat és a végtelenül technokrata életstílus gátolja őket. A Szelfi fiatal párosa is küzd - saját hibáival épp úgy, mint a depresszióval és az egyre élhetetlenebb otthon gondjaival. A kiutat egyelőre a világ meghódításában látják számos kortársukkal együtt, de egyszer az utak is elfogynak.

BREAKING: Kizárták a Miss Selfie Hungary két résztvevőjét!!!

Az ígéretesen hangzó eventről sajnos épp a botrány kapcsán hallottunk először, és úgy éreztük, a műfajazonosság kötelez arra, hogy tudósítsunk róla. De picit csalódnunk kellett. Klikk tovább a szomorú részletekért.

Ha azt hitted, kemény életed van, nézd meg Kata és Tamás délelőttjét

Az emberélet csupa gyötrelem és küzdés - főleg, ha hajnali nyolckor kell kelni és a saját szemetedben vagy kénytelen guberálni. Tamás szarvasbőgést lealázó ásítását és együttérzésünket küldjük mindenkinek szeretettel, aki előző este adott az élvezeteknek, ezért ma a macskajajtól szenved.

A lelkesedés az egyetlen gyógyír

A gyereknevelés épp olyan nehéz, mint az elvonó utáni első koncert, vagy egy dal felvétele, és a magányosság.

Nincs már távol a Kelet: ha meló kell, minden jöhet

Az emigráció mára komoly problémává fejlődött Magyarországon. A Szelfi fiatal párosa, Karsai Kata és Erdész Tamás életében is rutinkérdéssé vált a távozás. Sajnos a tapasztalat azt mutatja, hogy külföldön több a pénz, a megbecsülés, és a nehézségek ellenére is biztosabb a jövő.

Hétről-hétre megkérünk egy-egy ismert véleményvezért, hogy mondja el a gondolatait a műsor kapcsán. Ezúttal Sixx, az Index és a comment:com tévé- és sorozatmániás bloggere foglalja össze a véleményét a Szelfi elmúlt egy hetéről. Figyelem, szókimondó szövegek!

Puzsér:

Hajdú Péter peres ellenfelét arról kérdeztük, hogyan tekint a Szelfibeli szereplésére. Az is kiderül, mire számíthatnak, aki csajozás vagy éppen fogmosás közben szeretnék tetten érni.

Napról napra több áldozatot szed a gyilkos szer

Az ország lakosságát már hosszú ideje tizedeli egy minden eddiginél népszerűbb és gyakoribb drog. Fiatalok és idősek egyaránt fogyasztják, könnyen elérhető és könnyen előállítható, a visszaszorítására tett kísérletek pedig rendre kudarcot vallanak. Bemutatjuk a legelterjedtebb drogot Magyarországon!

Puzsér vs. Hajdú: 2. rész – Seregeink harcban állnak

Folytatódik felzárkóztató-áttekintő sorozatunk. A mai részből kiderül, hogyan jutottak el hőseink a közösségi média felületéről az első hivatalos feljelentés küszöbéig. Az első fejezet erre található.

ROBI <3 MIKI


szerző:
2015.06.20. 15:25
ROBI <3 MIKI

Bérczesi Robi annyira megszerette új élettársát, hogy még az esti csapatásra is magával vitte, hogy mindenkinek bemutassa. 2x5 animgifen és Coubon a Szelfi történetének eddigi legszebben szövődő barátsága és legpszichedelikusabb bulija.

Add a napod, és mi adunk egy kamerát cserébe!

Mindenki élete izgalmas, ha jól van elmesélve! Mutasd be a tiédet, és nyerj! Nem mondhatod el senkinek? Forgasd le hát mindenkinek!

Karsai Kata és Erdész Tamás egyelőre nem tudja elvenni a kínai emberek munkáját

Ha Kínában is létezik a magyarországihoz hasonló unortodox bevándorláspolitika, akkor a helyi lakosság most rövid időre fellélegezhet, ugyanis Kata és Tamás még nem folyamodtak munkavállalási engedélyhez. Most jöttek rá, hogy azért nem ártana elkezdeni az ügyintézést.

Megszakadt a szívünk Völgyesi Gabi Valentin-napján

Ennyi volt, ez már a B-oldal, elhull a virág, eliramlik az élet. Unique-koncert még nem indult ennyire darkos alapozással. Ha már eleve szomorú vagy, csak saját felelősségre klikkelj! :((((

A 8 legfurább dolog Puzsér Róbert lakásából

A Szelfinek köszönhetően végre megtudhattuk, hogy az ország önjelölt kritikusa egy szebb napokat látott Bahia-bolt eklektikus kavalkádját idéző, csecsebecsékkel telezsúfolt lakásban tengeti a napjait. Lakberendezők rémálmával felérő összeállítás következik a legszebb dekorációs elemekből!

Női emlő még nem kapott ilyen MELLbevágó bókot

A szerelmeseknél természetes, hogy igyekeznek imádottjuk minden egyes porcikáját becézgetni. Erdész Tamásnál picit talán félresiklott a romantika expressz, ez lett a végeredménye.

Puzsér vs. Hajdú: 1. rész – A Kezdetek

Ha valaha blockbustert forgatnának a Puzsér Róbert és Hajdú Péter között zajló eposzi háborúról, akkor valami hasonló címen lehetne piacra dobni az első részét. Sorozatunkból mindent megtudhatsz az utóbbi évek legnyilvánosabb és legalaposabban dokumentált hazai médiabotrányáról, amely egy szomorú gyilkossággal kezdődött, majd végül egy szimbolikus fekáliakupacban csúcsosodott ki. Íme az első fejezet

BRÉKING! Bálint Antónia voldemorti gonoszsággal hajtja Puzsér Róbert malmára a vizet

Őrület, de Sarka Kata szerint igaz. Hajdú Péter exbarátnője állítólag fekete mágiával akarja romlásba dönteni a családot, ami ugye akár azt is jelentheti, hogy férje elveszti a Puzsérral szemben vívott pereit. Gyíkemberekről egyelőre nem érkezett hír. A Hajdú-család kálváriája a bíróság után mostmár asztrálsíkon folytatódik!

Puzsér: „Ha a Hajdú Pétert egy filmben látnám, akkor szórakoztató is lehetne”

Meddig terjed a véleménynyilvánítás szabadsága? A „takonygerinc”még belefér, de a „szarkupac”már nem? Börtönbe lehet kerülni ezért? Múlt héten elkísértük Puzsér Róbertet dr. Beleznay Zsolt irodájába, aki ügyvédként képviseli érdekeit a Hajdú Péter elleni perekben. 

Kísérleti patkány lesz a fiatalokból?

Bérczesi Robi húsz évet húzott le kábítószeresként, és azt hitte, hogy már mindent kipróbált. A dizájnerdrogok viszont őt is teljesen padlóra küldték, és végül egy kórházi ágyon kötött ki, kikötözve. Az új típusú kábítószerek terjedése ellen egyelőre nincs hatásos eszköz, pedig lehetne.

Puzsér vs. Hajdú

Add a napod, és mi adunk egy kamerát cserébe!

Mindenki élete izgalmas, ha jól van elmesélve! Mutasd be a tiédet, és nyerj! Nem mondhatod el senkinek? Forgasd le hát mindenkinek!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való