KERESÉS search-close

Dr. Bátki Pál - Ügyvéd

szerző:
2013.04.19. 14:15
Összesen tíz éve vagyok az ügyvédi pályán, dolgoztam ügyvédjelöltként, kis ideig minisztériumi tanácsosként, öt éve praktizálok a saját irodámban.
Dr. Bátki Pál - Ügyvéd
A legtöbb ügyem a büntetőjoggal kapcsolatos, de szerkesztek ingatlanokkal és cégekkel kapcsolatos szerződéseket is. Egy ideig tanítottam jogot egy üzleti főiskolán, és jelenleg is szakvizsgáztatok jogászokat büntető-eljárásjogból.Az ügyvédi munkában az egyik legsajátosabb feladat az “ügyfelezés”, amikor maga az ügyfél mondja el a problémáját, és az ügyvédnek rögtön reagálnia, reflektálnia kell. Hivatalosnak és tárgyilagosnak is kell maradnia, de természetes, hogy egy fokig bele is éli magát az ügyfél helyzetébe.

Ebben a műsorban is ez lesz izgalmas. Az ügyvéd kívül marad a cselekményen, de a történet sodrása biztos, hogy személyesen is megérinti.
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!