KERESÉS search-close
Lemaradtál a Halloweenről? Semmi baj, most bepótolhatod!

A Partyzánok mai adásában vérfagyasztó póthalloweeni mulatságra kerül sor. Lesznek zombik, rémisztő állatok, vér és velőtrázó sikoly éneklés is!

Sült szöcske lesz vacsorára a Partyzánokban!

Tudod mi kell egy hamisítatlan hawaii hangulatú bulihoz? Eltaláltad: rovarlakoma! Muri Enikő speciális menüvel várja versenytársait ma a Partyzánokban!

Így esznek, isznak és buliznak egy idegen bolygón!

Ha érdekelnek az idegen kultúrák, akkor ma mindenképp kapcsolj a Partyzánokra, Trap kapitány ugyanis megmutatja, milyen egy igazi buli az űrben! Űrpiák, űrkaják, és űrzene minden mennyiségben!

Őrületes mennyiségű kockahas lesz ma a Partyzánokban!

Az utolsó héten az X-faktor egykori versenyzői küzdenek meg a legnagyobb partyarc címért. Az első bulira Csordás Ákos kőkemény meglepetéssel készült, és másodpercek alatt lesokkolta a többi versenyzőt!

Így lett igazi partyzán Majoros Mirtillből!

A fiatal lány története igazi sikersztori: felvette a produkcióját, beküldte, és rögtön ott találta magát a műsorban, úgyhogy a ma esti adásban már találkozhattok is vele! De előtte lássuk, mit szólt a videójához Nagy Feró, amikor először megpillantotta!

Galambos Máté videójának egyetlen előnye, hogy hamar végetért

A producer jót röhögött, de szerinte ezért felesleges volt bekapcsolni a kamerát. Akkor már inkább Michael Bublé!

Tök jó, ha képesek vagytok fotókat egymás után pakolni, de nem ez volt a feladat

Kovács András és Orsós Eliza pályamunkáját annak idején úgy mutattuk be, mint a hibás jelentkezés iskolapéldáját. Most Feró is megnézte magának a nagy művet, melybe az előadók saját arcuk helyett a Fekete Vonat képeit, meg olcsó internetes vicceket csempésztek!

Galambosi Máté nagyon szeretne magának egy cheerleadert!

A kockulás közbeni vidám dudorászás a monitor előtt alsógatyában talán nem a legpartyképesebb dolog a világon, de a Youtube-diszkót mindenki szereti, úgyhogy köszönjük szépen a videót! ;)

Nagy Feró szerint itt az ideje, hogy felpörögjünk!

Markanera és Ilky klipje nem fogta meg Ferót, úgy érzi a zenekar összetévesztette a Partyzánok műsorát a "Temetetlen holtak" pilotjával. Szomorú, hogy az ilyen dögös és szeplős lányok szomorkodnak. Feró ennél a produkciónál bulisabb dolgokat várna.

Így vereti egy igazi partyzán!


szerző:
2015.09.13. 16:00
Így vereti egy igazi partyzán!

Fischer Norbert videójában amellett érvelt, hogy bulizni sokkal jobb, mint melózni! Persze Nagy Feró, a vájtfülű producer még ezen a viszonylag egyértelmű érvelésen is talált fogást, és elmondta, mitől lehetne még bulisabb az amúgy is elég bulis klip!

Fischer Norbert azt szeretné, ha mindig péntek lenne!

Így gondolkodik egy igazi partyzán! Ebben a klipben benne van minden, ami az igazi arconpörgéshez kell: partybusz, medence, sör, meg lányok! Meg egy zenekar persze.

Markanera és Ilky ezzel a dallal próbálják beírni magukat a magyar könnyűzene történetébe

De vajon elég nagy partyslágert sikerült készíteniük? Ez még a jövő zenéje, de az már biztos, hogy a klip profi munka.

Feró szerint a jó hang édeskevés egy igazi bulihoz!

A Partyzánok jelentkezői videókkal próbálták bizonyítani, hogy bennük van minden, ami a valódi szórakoztatáshoz kell. Feró leült, megnézte a beérkezett pályaműveket, és épp olyan kíméletlen kritikának vetette alá őket, ahogy azt majd a műsorban is hallani fogjátok az egyes produkcióknál! Először Kelemen Vivien videója került terítékre.

Kelemen Vivien Cserháti Zsuzsa dalát adta elő a mobiltelefonjának

A Partyzánokba bárki jelentkezhetett, ha küldött magáról egy videót azt bizonyítandó, hogy a vérében van a zene és a buli. Vivien sem tétlenkedett, fogta a telefonját, és előadott egy dalt! Hogy mit szól a produkcióhoz Feró, az hamarosan kiderül!

Partizz minden hétköznap este az RTLII-vel!

Hétfőn 20 órakor startol a Partyzánok az RTLII-n. A csatorna új, zenei realytije igazi kuriózumnak számít, a világon először nálunk kerül képernyőre a formátum, amely eddig csak papíron létezett. A műsor narrátora és egyben zenei producere Nagy Feró lesz.

Feró most megmutatja nektek, milyen egy igazi partyzán!

A Partyzánok titokzatos producere ugyanis nem más, mint Magyarország legnagyobb partyarca: Nagy Feró! Fluor Tomi, Vastag Csaba és a Kocsis Tibor felköthetik a gatyájukat, ugyanis Feró kihívta őket a Nagy Partyzán Challenge keretében! Minden kiderül a kattintás után!

Hé Partyzánok! Se kép, se hang? Gondjaitok vannak a jelentkezéssel? A Producer segít!

Ha bizonyítani szeretnéd ország-világ - és különösen a vájtfülű Producer előtt, hogy Te vagy a legnagyobb partyarc, akkor nem árt odafigyelni néhány dologra. Most összegyűjtötte nektek a leggyakoribb hibákat!

Lady Gaga sem énekelhetné szebben a saját dalát

Majoros Mirtill ezzel a videóval jelentkezett a Partyzánokba.

Így ne jelentkezz a Partyzánokba!


szerző:
2015.07.27. 17:17
Így ne jelentkezz a Partyzánokba!

Ha jelentkezni szeretnél a műsorba, olyan videót készíts, amelyen látszol. Ha csak a hangodat halljuk, de a képen egész más van (például LL junior), akkor sajnos nem tudjuk elfogadni a jelentkezést!

Vadonatúj zenei reality-vel jelentkezik az RTLII

Ősszel egy vadonatúj zenei reality-vel jelentkezik az RTLII. A Partyzánokat a világon először Magyarországon láthatják a tévénézők, az RTL honlapján pedig bárki jelentkezhet szereplőnek, aki egy saját házi koncerten megmutatná játékostársainak és az egész országnak, hogy mekkora partyarc.

Ébresztő Partyzánok! Itt a Producer beszél!

Tudjátok, hogy ki vagyok én? Én vagyok az, aki eldönti, hogy mire topogtok a szombat esti buliban! Hogy mire bólogattok a kocsitokban ülve, miközben a rádiót bömböltetitek a munkahelyetek felé araszolva! Meg az a szám, amit már két napja képtelenek vagytok kiverni a fejetekből - na amögött is Én állok!

Kapcsolódó anyagok

Producer/Narrátor

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való