KERESÉS search-close

Matthew Perry - Chandler Muriel Bing

szerző:
2012.09.18. 16:49
A kanadai származású Matthew Perry fiatalon tehetséges teniszezőnek számított, de végül a színészet elcsábította az élsporttól.
Matthew Perry - Chandler Muriel Bing
Mikor a Jóbarátok szereplőválogatása előtt beleolvasott a forgatókönyvbe, a Chandler nevű figurát rögtön ismerősnek találta: „Ez teljesen őrült. Ez én vagyok!” A producerek is megérezték már az első meghallgatáson, hogy Chandler Bing szerepét nem játszhatja el más, csak ő.

Elsősorban komikus szerepeket kap, pedig remekül alakít drámai figurákat is. Joe Quincy karakteréért az Elnök emberei c. sorozatban kétszer is jelölték Emmy-re. Főszerepet játszott a „The Ron Clark Story”-ban, melyért Emmy- és Golden Globe-díj jelölést is kapott.
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való