KERESÉS search-close

Matt LeBlanc - Joseph Francis Tribbiani

szerző:
2012.09.18. 16:50
Amikor Matt LeBlanc a Jóbarátok szereplőválogatásra ment, mindössze 11 dollárja volt. Az első fizetéséből először vacsorát vett.
Matt LeBlanc - Joseph Francis Tribbiani
Matt LeBlanc, tehetségét eleinte reklámokban kamatoztatta, szerepelt például a Levi’s 501, a Coca-Cola és a Heinz ketchup reklámjaiban, de feltűnt a Jon Bon Jovi Miracle című dalához készült videoklipben is.

1988-ban kezdett el színészetet tanulni, egy éven belül már főszerepet kapott a TV 101 című sorozatban és többször feltűnt a Rém rendes család pár részében is.

Joey megformálásáért háromszor jelölték Emmy-díjra, és háromszor Golden Globe-díjra. Utóbbit végül 2012. január 15-én televíziós musical és komédiasorozatok kategóriában nyerte el az Episodes című sorozatban nyújtott alakításáért.
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való