KERESÉS search-close

David Schwimmer - Ross Geller

szerző:
2012.09.18. 16:50
David Schwimmer heccből iratkozott be annak idején egy főiskola dráma szakára, majd miután lediplomázott, saját színházi társulatot alapított Chicagóban.
David Schwimmer - Ross Geller
Első komolyabb szerepe a Túl a hídon című filmben volt, 1993-ban a népszerű Vészhelyzet sorozatban is feltűnt.

1994-ben jött el a nagy áttörés, amikor beválogatták a Jóbarátokba, mint Ross Geller. Először nem akarta elvállalni a szerepet, sőt le is mondta ám később meggondolta magát. Alakításáért 1995-ben Emmy-díjra jelölték, „Kiemelkedő Komédiasorozat Férfi mellékszereplője” kategóriában.

A Jóbarátok után főleg producerként tevékenykedett. 2005-ben David a Madagaszkár bolondos zsiráfjának, Melmannak kölcsönözte a hangját és mivel az animációs film hatalmas sikert aratott, a további epizódok szinkronizálására is felkérték.
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való