KERESÉS search-close

Courteney Cox - Monica E. Geller

szerző:
2012.09.18. 16:48
A Mount Vernon Főiskola építész-lakberendező szakán tanult, miközben a világhíres Ford ügynökség modelljeként dolgozott, aztán mégis a színészetet választotta.
Courteney Cox - Monica E. Geller
Courteney-t 1994-ben választották be a Jóbarátok szereplőgárdájába, ugyanabban az évben, amikor bemutatták Jim Carrey-vel közös vígjátékát is, az Ace Ventura – Állati nyomozót.
2005-ben egymillió dollár/epizódos bérével bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe, akárcsak Jennifer Aniston vagy Lisa Kudrow.

A Jóbarátok után ajánlatot kapott Susan Mayer karakterére a nyolc évadot megért Született Feleségek című sorozatba, ám terhessége miatt Teri Hatchernek sikerült győzedelmeskednie.
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való