KERESÉS search-close

Jóbarátok - 11. rész

Chandler romantikus regényeket író anyukája New Yorkban jár.

Jóbarátok - 23. rész

Phoebe bárányhimlős lesz, ami különösen rosszkor jön, hiszen Ryan, a matróz, aki mellesleg Phoebe szeretője, éppen kéthetes eltávozását tölti a városban. A szex helyett azonban csak egymás...

Jóbarátok - 22. rész

A barátok meglepetés születésnapi partit szerveznek Rachelnek. Minden a tervek szerint alakul, ám egyszer csak Rachel édesanyja, Sandra és a lányától teljesen elidegenedett apja, Dr. Leonard...

Jóbarátok - 21. rész

Chandler és Ross összetűzésbe kerül két izomagyúval a kávézóban, akik elfoglalták a törzsasztalukat. A verekedést csak az akadályozza meg, hogy egy tolvaj mindenki holmiját ellopja.

Jóbarátok - 20. rész

Chandler és Joey kellemesen csalódnak, amikor ráébrednek, hogy határozottan jól érzik magukat Monica új barátjának, Richardnak a társaságában.

Jóbarátok - 19. rész

Chandler, miután teljesen kiborul Eddie viselkedésén, kiköltözik a saját lakásából, de Eddie még ennek ellenére sem veszi észre magát.

Jóbarátok - 18. rész

Chandler új lakótársát, Eddie-t egyre nehezebb elviselni, ezért Chandler megpróbálja rábeszélni, hogy költözzön el. Eddie azonban nem hiszi el, hogy mindezt Chandler komolyan gondolja.

Jóbarátok - 17. rész

Joey végre saját lakásba költözik, ám neki és Chandlernek hiányoznak a közös háztartásban élés kalandjai.

Jóbarátok - 15. rész

Most, hogy Ross és Rachel összejöttek, úgy tűnik, minden idillikussá vált körülöttük. Hamarosan azonban újabb problémákkal kell szembenézzenek.

Jóbarátok - 14. rész

Monica és Ross szülei, Jack és Judy Geller régi gyermekkori emlékeket adnak ajándékba két gyermeküknek.

Jóbarátok - 13. rész

Joey forgatásán az egész csapat részt vesz. Chandler meglepetten veszi észre, hogy az egyik sminkes, Susie, az osztálytársa volt a középiskolában.

Jóbarátok - 12. rész

Ross már alig várja, hogy meglátogassa Marcelt, a majmot, akivel oly sok időt töltött együtt korábban. Amikor Kaliforniában jár, úgy dönt, meglátogatja a majmot a San Diegó-i állatkertben. ...

Jóbarátok - 11. rész

Ross leszbikus exfelesége, Carol úgy határoz, hogy összeházasodik Susannel, a vacsora elkészítésével pedig Monicát bízzák meg.

Jóbarátok - 5. rész

A társaság Ross születésnapja alkalmából egy különleges ünnepséget akar szervezni, ám ez parázs vitába fullad, amikor kiderül, hogy Monica és Chandler lényegesen több pénzt akar e célra...

Jóbarátok - 4. rész

Kiderül, hogy Phoebe férjnél van. A meleg fiúnak ugyanis évekkel ezelőtt letelepedési engedélyre volt szüksége.

Jóbarátok - 3. rész

Monica és Rachel nehezen kezelhető szomszédja, Heckles úr hirtelen meghal, minden vagyonát a két lányra hagyva.

Jóbarátok - 1. rész

Rachel epekedve várja Ross-t a repülőtéren, nem is sejtve, hogy nem egyedül érkezik, hanem egy kis szuvenírrel, akinek a neve Julie.

Jóbarátok - 24. rész

Ross Kínába megy egy konferenciára. Joey nem tud szexelni új barátnőjével, mivel épp részt vesz egy „orvosi kísérletben”.

Jóbarátok - 23. rész

A kórházban Susan és Ross összeveszik azon, hogy melyikük segít többet Carolnak, ezért Phoebe hogy lenyugtassa őket bezárja mindkettőjüket a kórház takarítószobájába, ahol bennragadnak, ...

Jóbarátok - 22. rész

Rachel szeretkezik Chandlerrel álmában, és ez egyáltalán nem tetszik Rossnak.

Jóbarátok - 2. rész

Amikor Carol Bent szoptatja, Joey és Chandler kényelmetlenül érzik magukat. Sőt még nagyobb a felháborodás, amikor Ross vigyáz Benre, és Phoebe úgy ellenőrzi az anyatej hőmérsékletét, hogy...

Jóbarátok - 21. rész

Valaki Monicának adja ki magát, és a lány hitelkártyáját használva minden olyan izgalmas dolgot kipróbál, amire Monica mindig is vágyott.

Jóbarátok - 20. rész

Rachel és Barry ismét randizik, pedig Barry már eljegyezte Mandyt, aki Rachel koszorúslánya lett volna az esküvőn.

Jóbarátok - 19. rész

Ross Rachelt bízza meg, hogy vigyázzon Marcellra, a majmára, de a kis állat meglóg.

Jóbarátok - 18. rész

Ross, Chandler és Joey elnyerik Monica, Rachel és Phoebe pénzét pókeren.

Jóbarátok - 17. rész

Amikor Rachel a karácsonyi égők felfüggesztésén fáradozik, leesik és megsérül.

Jóbarátok - 16. rész

Joey és Chandler egy étteremben összetévesztik Ursulát Phoebe-vel, akik valójában ikertestvérek, de nem szeretik egymást.

Jóbarátok - 15. rész

Monica egy főszakácsi állásra pályázik. Igazi különlegességet készít, hogy elkápráztassa az étterem tulajdonosát, aki éppen annyira be van állva, hogy fel sem tűnik neki, mivel készült...

Jóbarátok - 14. rész

Valentin-napon a jóbarátoknak szembe kell nézniük saját szerelmi gondjaikkal, dilemmáikkal.

Jóbarátok - 13. rész

Phoebe egy pszichológussal kezd el járni, aki azonban folyamatosan azzal bosszant mindenkit, hogy egész életüket analizálni akarja.

Jóbarátok - 12. rész

Paolo, a nyájas olasz fiú, akivel Rachel mostanában találkozni szokott ellátogat abba a szépségszalonba, ahol Phoebe dolgozik.

Jóbarátok - 10. rész

Ahogy közeledik a Szilveszter, mindenki egyre idegesebb, hogy partner nélkül kell ünnepelnie.

Jóbarátok - 9. rész

Monica úgy dönt, hogy Hálaadás alkalmából hatalmas ünnepi vacsorát főz magának és Ross-nak, hiszen szüleik nem lesznek otthon a neves ünnepen.

Jóbarátok - 8. rész

Chandlernek a tudomására jut, hogy sokan homoszexuálisnak gondolják az első találkozáskor, és megpróbálja kideríteni ennek az okát.

Jóbarátok - 7. rész

New Yorkban áramszünet van. Chandler beszorul egy pénzkiadó helyiségbe Jill-lel, az álommodellel.

Jóbarátok - 6. rész

A csapat hivatalos Joey új musical bemutatójára.

Jóbarátok - 5. rész

Chandler és Phoebe úgy döntenek, hogy ugyanazon az estén szakítanak aktuális kedvesükkel, ami Phoebe-nek simán megy, de Chandlernek nehezebb dolga van Janice-szel.

Jóbarátok - 4. rész

A Carollal eltöltött első szeretkezésük estéjének évfordulóján Ross nagyon depressziós, de elmegy egy hoki meccsre Joeyval és Chandlerrel.

Jóbarátok - 3. rész

Ross rájön, hogy mi lett gyermekkori kutyájának végzete.

Jóbarátok - 2. rész

Ross megtudja, hogy volt felesége, Carol gyermeket vár, és úgy dönt, hogy másnap elmegy az ultrahangvizsgálatra, ahol Carol élettársa, Susan is ott lesz.

Jóbarátok - 1. rész

Rachel elhagyja a vőlegényét, Barryt az esküvő napján és beköltözik Monicához.

Jóbarátok - 24. rész

Rachel tanúként vesz részt egykori vőlegénye, Barry esküvőjén, aki ezúttal barátnőjét, Mindyt szeretné feleségül venni.

Jóbarátok - 16. rész

Monica édesapjának születésnapját a szülőkkel közösen ünnepli az egész társaság. Az apa egyik jó barátja, a középkorú Dr. Richard Burke is jelen van.

Jóbarátok - 6. rész

Ross hirtelen rosszul lesz, és ezért el kell mennie az orvoshoz. Amíg ő távol van Chandler és Joey vigyáznak a kis Benre.

Jóbarátok - 10. rész

Joey úgy dönt, hogy otthagyja a színészetet. Erre a rengeteg negatív kritika olvasása ösztökéli.

Jóbarátok - 9. rész

Phoebe megtudja, hogy a kép, amit a valóságban soha nem látott az apjáról és oly nagy körültekintéssel őrizget, valójában csak egyike a kerettel járó sokszorosított reklámfotóknak.

Jóbarátok - 8. rész

Ross tökéletesen döntésképtelennek érzi magát, hiszen nem tudja, hogy Julie-t vagy Rachelt válassza.

Jóbarátok - 7. rész

Rachelt új barátja, Michael meggyőzi arról, hogy le kell számolnia a múlttal. A lány hazamegy és teljesen leissza magát.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való