KERESÉS search-close

Para-Kovács Imre

szerző:
2014.10.07. 12:25
Volt tejipari szállítmánykísérő, plakátragasztó, könyvesbolti raktáros, üzletkötő, majd Budapestre költözött, ahol színházi közönségszervezőként dolgozott a Ganz-Mávagban.
Para-Kovács Imre
Író, újságíró, 1965-ben született Miskolcon. Volt tejipari szállítmánykísérő, plakátragasztó, könyvesbolti raktáros, üzletkötő, majd Budapestre költözött, ahol színházi közönségszervezőként dolgozott a Ganz-Mávagban. Ezt követően kérdezőbiztos, szellemi szabadfoglalkozású, művészeti vezető a Fiatal Művészek Klubjában, mezőgazdasági munkás külföldön. 1992-ben került a Tilos Rádióhoz, és még ugyanebben az évben a Magyar Narancshoz. Dolgozott a TV3-ban szerkesztőként, majd a Népszabadságnál, Magyar Hírlapnál volt publicista. A Heti Hetes állandó tagja, társai néha kíméletlenül kritizálják külsejét, ám véleményére annál többet adnak.
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való