KERESÉS search-close

Kolosi Péter: "Tényleg nem folytatjuk a Heti Hetest"

szerző:
2017.02.22. 14:53

Végleges döntés született az RTLII műsorát illetően. Hosszas gondolkodás után úgy határozott a csatorna, hogy a 18 éves Heti Hetes nem forog tovább...

Kolosi Péter:

„Olyan mérvű átalakításra lenne szükség, hogy az már nem a Heti Hetes lenne. Mostani formájában ugyanis már nem való a 2010-es évek második évtizedéhez. Bár a Heti Hetes előállítása relatíve olcsó, így is milliókba kerül epizódonként, a megújítása pedig olyan befektetés lenne, amiről egyáltalán nem biztos, hogy megtérül.”

- mondta Kolosi Péter. Arra is felhívta a figyelmet, hogy az 1999-ben indult talk show így is nagyobb kort ért meg, mint a német eredetije, ami 9 év után fulladt ki.

Forrás: hvg.hu
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való