KERESÉS search-close

Heti Hetes: 600!

szerző:
2015.02.15. 15:00
Az RTL szókimondó közéleti talk-showja ezen a héten jeles naphoz érkezett, ugyanis a 600. epizódot láthatják vasárnap este az RTLII nézői. Az 1999 óta képernyőn lévő műsorban az állandóságot Gálvölgyi János és Farkasházy Tivadar képviselik, ugyanis ők a mai napig rendszeres szereplői, akárcsak a második évadtól műsorvezetőként megjelenő Jáksó László. Ha valaki visszanézné az elmúlt 600 részt, akkor 25 napjába telne.
Heti Hetes: 600!
A rendhagyó adásban az aktuális híreket Heilig Gábor, Ceglédi Zoltán, Para-Kovács Imre, Ábel Anita, Hajdu Steve és Papp Réka Kinga vitatták meg. Természetesen az ajándék sem maradt el, a szereplőket egy-egy selfie bot várta, amelynek leginkább Ábel Anita örült, aki azonnal ki is próbálta. Heilig Gábor inkább a gitárját vette a kezébe és a közönséggel együtt elénekelték a Boldog Születésnapot című dalt. A hangszer többször is előkerült az este folyamán, ugyanis Papp Réka Kinga mellett Jáksó László is dalra fakadt.

Egy kedves család jóvoltából HHS-600-as rendszámot is kapott a Heti Hetes csapata. Lezárásként pedig a nézőtéren ülőket is megvendégelték a szereplők, akik közül sokan évek óta visszatérő, hűséges nézők.

Heti Hetes vasárnap 18 órától az RTLII-n, ismétlés 22:30-tól.
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való