KERESÉS search-close

Ceglédi Zoltán

szerző:
2014.10.07. 12:17
A Heti Hetes állandó tagja, nemcsak politikai nézeteit osztja meg őszintén asztaltársai közt, hanem szívesen mesél az egyetemi, kollégiumi évekről, magánéletéről, mely jórészt egy józsefvárosi garzonban zajlik.
Ceglédi Zoltán
2004-ben szerzett jogi diplomát.  Az Óriás Nándor Szakkollégium alapítója, 2004-ig a Politológia Szekció vezetője. 2004-2008 között az Országgyűlés Hivatalában az SZDSZ frakciójának sajtóreferense. A Liberális Egészségügyi Tanács egyik alapítója. Dolgozott honlapszerkesztőként, szövegíróként, fő szakterülete a politikai kommunikáció és PR. 2008 óta a Republikon Intézet vezető tanácsadója, rendszeresen publikál, résztvevője televíziós vitáknak.
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való