KERESÉS search-close

Mátrai borzaska rizzsel,uborkasalátával

szerző:
2017.04.19. 21:30
Mátrai borzaska rizzsel,uborkasalátával

HOZZÁVALÓK:

  • bors (őrölt),
  • burgonya,
  • tojás,
  • finomliszt,
  • napraforgó olaj,
  • majonéz
  • rizs

ELKÉSZÍTÉS:

A húst  szeletbe vágjuk, és alaposan kiverjük, megsózzuk, borsozzuk
Közben a burgonyát meghámozzuk, a reszelő középső (durva) fokán lereszeljük.
Ezután a burgonyát kissé kinyomkodjuk, a nyers tojással és a burgonya nedvességétől függően 1-2 evőkanál liszttel összedolgozzuk, megsózzuk, megborsozzuk.
A hússzeleteket papírtörlővel leitatjuk, utána először lisztbe mártjuk, majd a burgonyamasszába forgatjuk, hogy teljesen beborítsa.
Nagy serpenyőben felmelegítjük az olajat (ne legyen túl forró!), és a krumpliba bundázott hússzeletek mindkét felét szép pirosra sütjük.
Megfőzzük a rizst, és hússal együtt tálaljuk.

 

Nézd meg Pierre véleményét az elkészült ételről:

 

 

Különkiadás

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való