KERESÉS search-close
Istenes Bence

Istenes Bence
Műsorvezető

Szerintem a Hagyjál főzni! nagyon jó formátum, szeretem csinálni, a nézők is szeretni fogják.  Az a szépsége, hogy pont azok a családok vesznek részt a „küzdelemben”, akik kedvelik a hasonló műsorokat, tehát nem csak nekik, hanem róluk is szól majd minden adás.


Tök jó betekinteni abba, hogy milyenek a viszonyok egy-egy családban, és a Hagyjál főzni! pontosan erről szól. Persze főznek is közben, de igazából ez csak egy eszköz, mert azt is látjuk, hogy egy anyuka, hogyan beszél a fiával, vagy lányával, és persze fordítva is.
 

Én szeretem a laza, nem annyira kötött műsorokat, ahol az ember abszolút önmagát adhatja.


Én is szeretek főzni, úgy gondolom, hogy egész jól tudok is, de ennek ellenére nem vagyok profi szakács. Nagyjából ismerem a konyhát, majdnem mindennel találkoztam már, de természetesen van csomó olyan fűszer, vagy akár szakkifejezés, amiről még nem hallottam, úgyhogy rengeteg mindent tanulok a műsorból én is.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való