KERESÉS search-close

Forró nyomon - A műsorról

szerző:
2015.03.26. 01:00
Heti riport magazin, amely elsősorban bűnügyekkel, visszaélésekkel foglalkozik.
Forró nyomon - A műsorról
A napi műsorokkal ellentétben nem csupán az aktuális híreket dolgozza fel, inkább azok okait, következményeit. A sokakat foglalkoztató bűnügyek mellett fókuszba állítja a széles társadalmi következményekkel járó, a fiatalokat veszélyeztető és az emberek naivitására épülő ügyeket.
Mindig a néző látószögéből szemlélődik, az emberek biztonságát helyezi középpontba. Elsősorban az emberek mindennapjait érintő, őket foglalkoztató visszaélésekkel, anomáliákkal foglalkozik, nemcsak gyilkosságokkal. A műsor a jelentősebb, megoldatlan bűnügyekben együtt nyomoz a nézőkkel.

Az interaktivitás valódi lehetőségére építve nyomon követi a folyamatban lévő ügyek alakulását, vissza-visszatér egyes esetekre. Az okok felderítésén túl mindig a megoldást keresi, jelenségeket összefüggésében, vagy több perspektívából mutat be, ahelyett, hogy a problémákat sorolná.
A műsort Máté Krisztina vezeti, főszerkesztője Hadas Krisztina.
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való