KERESÉS search-close

Válásuk ellenére együtt nyaral Jennifer Garner és Ben Affleck

szerző:
2015.07.12. 10:00
Nemrég jelentették be, hogy külön utakon folytatják, ám a pár most gyerekeivel együtt utazott a Bahamákra pihenni.
Válásuk ellenére együtt nyaral Jennifer Garner és Ben Affleck
Mindenkit megdöbbentett a hír, hogy a sztárpár útjai különválnak. Az egykori szerelmesek azonban a hírek szerint jó kapcsolatban maradtak, mi sem bizonyíthatja ezt jobban, minthogy családi nyaralásra utaznak három gyermekükkel együtt.

A pár egyik közeli hozzátartozója így nyilatkozott: „Amint véget ért az iskola, elvitték a gyerekeket Los Angelesből. Évek óta a Bahamákra járnak, az ottani házuk nagyon privát és sokat jelent számukra”.

Nemrég ünnepelték a 10. házassági évfordulójukat, ám egy nappal később kiadták hivatalos közleményüket, melyben tudatták: válnak.
 
„Sok töprengés és megfontolás után úgy döntöttünk, hogy elválunk. De ezután is szeretnénk jó kapcsolatban maradni.”

Meg nem erősített információk szerint nem kötöttek házassági szerződést, bár vagyonukat elkülönítve kezelték. Jennifer Garner a jelek szerint nem bírta elviseli Ben Affleck csapongó életét, ezért jobbnak látta, ha véget vet közös életüknek.

Nézd a Valentin nap című filmet, benne Jennifer Garner főszereplésével július 12-én, 18.45-kor az RTL2-n!

Forrás: people.com
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való