KERESÉS search-close

Ben Affleck elvitte kislányát a szenátus ülésére

szerző:
2015.03.28. 00:00
Ben Affleck beszédet mondott a szenárus albizottsági ülésén a Dirsken Szenátus épületben.
Ben Affleck elvitte kislányát a szenátus ülésére
A jelenésre elkísérte őt felesége, Jennifer Garner, legidősebb kislánya, Violet, hogy szurkolhasson apukájának valamint a Microsoft megalapítója Bill Gates. Beszédében arra hívta fel a figyelmet, hogy az Egyesült Államoknak milyen fontos lenne, hogy segítsen az afrikai országok lakosainak.

Forrás: justjared.com

Nézd az RTLII képernyőjén szombaton 13:10-kor a Lúzert vegyenek! című filmet, melyben Ben Affleck is szerepel!
Jack Giomoro (Ben Affleck) sikeres ügynök. Szép felesége (Rebecca Romijn), egzisztenciája van. Beiratkozik egy kurzusra, ahol írást tanulna, és ahol az első feladat egy napló vezetése. Jack mindent leír a naplójába, amit egy csalódott ügyfele ellop tőle, hogy ellene használja fel, hiszen Jack élete sem makulátlan. Eközben a felesége is megcsalja, így egyre reménytelenebb helyzetbe kerül.
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való