KERESÉS search-close

Samantha Ewing - Linda Gray

szerző:
2013.01.21. 11:00
Az Emmy és Golden Globe díjra jelölt színésznő ismét Samantha Ewing szerepét tölti be.
Samantha Ewing - Linda Gray
Linda Gray a Dallas mellett számos tévéfilmben játszott illetve szerepelt a Melrose Place és a Modellügynökség című sorozatokban is. Ezeknek és természetesen a Dallasnak köszönhetően Linda Gray lett az egyik legismertebb televíziós arc a világon.

A televíziós szereplései mellett Angliában még a színpadon is kipróbálta magát az Oscar díjas „Becéző szavak” című film forgatókönyvére alapuló darabban.

Linda Gray amellett, hogy többszörös díjnyertes és rutinos színésznő valamint tehetséges rendező elmondhatja magáról, hogy volt már ENSZ nagykövet és a Hollywood Rádió és Televízió Társaság megszavazta az év asszonyának is.
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való