KERESÉS search-close

Ann Ewing - Brenda Strong

szerző:
2013.01.21. 10:58
Brenda Strong Bobby Ewing harmadik felesége.
Ann Ewing - Brenda Strong
Brenda Strongot a nagyközönség a Született feleségek című sorozatból ismerheti, ugyanis ő játszotta Mary Alice Youngot, mely alakításáért Emmy díjra is jelölték, valamint két alkalommal elnyerte a Screen Actor Guild-díjat is ami az egyik legtekintélyesebb díj a filmszakmában.

A Született feleségek előtt Brenda több sorozatban is feltűnt, péládul: Helyszínelők, Ally McBeal, Szívek szállodája, Kés/alatt, és a Dawson és a haverokban. 2010-ben pedig szerepet kapott a Family in Hiding című tévéfilmben is.

Strong másodállásban jóga oktató és szerepel a Joga a termékenységért elnevezésű oktatófilmekben is, amiben meddő párok számára próbálnak megoldást találni a jóga által. Emellett országos szóvivője az Amerikai Termékenységi Egyesületnek és a nők egészségéért végzett munkájáért tiszteletbeli doktori címet kapott a Yo San egyetemtől.
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való