KERESÉS search-close

Visszatértek az albérlet egykori lakói!

szerző:
2019.05.09. 22:40

Dia összeveszett Szofival. Bence lehetőséget kapott, hogy elkészítse első tetoválását. Lali az új klipjét forgatta.

Dia már reggel iszonyúan felhúzza magát a lakótársai miatt, és a barátainak, különösen Vityának önti ki a szívét, akinek sikerül egy időre elterelnie Dia borús gondolatait. Amikor azonban a lány hazamegy, összerúgja a port Szofival. Amikor a szóváltás során megsérti Szofit, Tamás alaposan rendre utasítja Diát, ami a lányt még jobban felbőszíti. Úgy érzi, hogy Tamás és a többiek teljesen igazságtalanul bánnak vele, és visszamenekül a barátaihoz. Dühében elárulja Vityának, Tamás rejtett titkát.
 


Bence nagyon izgatott, hiszen elkészítheti élete első, igazi tetoválását. De amikor végre elérkezik a nagy pillanat, bepánikol, és inkább feladja a dolgot. Bagoly ugyan megpróbálja jobb kedvre deríteni, de Bence még őt is elzavarja. Ám amikor a lány kicsivel később önként vállalja a kísérleti nyúl szerepét, és Bence rajta készítheti el élete első tetkóját, a fiú rendkívül hálás. Visszatér a bátorsága, és elkészül a mű.
 


Lali izgatott, mert ma forgatják az új számához a videóklipet. A nap folyamán azonban rá kell döbbennie, hogy egyáltalán nem ért egyet a producerként közreműködő Bécy elképzeléseivel, és felháborodottan otthagyja a forgatást. Joe-nak és Gábornak ugyanakkor sikerül keresztülvinnie a titkos tervét, és összetrombitálják rá a rég nem látott barátokat is. Így végül a forgatásra összeáll a nagy csapat és együtt készítik el a klippet.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való