KERESÉS search-close

Teót megfenyegették kétmilliós tartozása miatt

szerző:
2019.07.02. 22:40

Teó visszatért. Bagoly féltékenykedett Karola sikereire. Laurát egyre jobban lenyűgözte Matyi.

Reggel Teót megfenyegetik a póker tartozása miatt, ezért felkeresi Szofit és segítséget kér tőle, de a húga nem tud és nem is akar segíteni neki. A kávézóból kifelé jövet a feszült Barbi és Teó összeütköznek, és rövid flört után úgy döntenek, együtt töltik a délutánt.
 


Bagoly még kevésbé hisz magában, mint azelőtt, és titkon féltékeny Karola sikereire. Úgy érzi, hogy a zűrös magánélete hátráltatja a zeneszerzői karrierjét. Bencével ráadásul ismét lefeküdnek egymással, amit azonban Bagoly hamar megbán. Este Bagoly elkezd összepakolni, amikor megtudja, hogy megkapta a hágai ösztöndíjat…
 


Laura minden eddiginél erősebben elhiteti magával, hogy Matyi az igazi, amikor a férfi egy elegáns koktélpartit szervez estére a divatszakma fontos embereivel. Laura nagyon boldog, amikor Matyi a bulira még egy gyönyörű ruhát is vesz neki. De hamar visszazuhan a valóságba, amikor Matyi autójával a parkolóban éppen Dávid autójának hajt neki. Laurát bántja, hogy Dávid szerint ő zaklatja.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való