KERESÉS search-close

Tamás Szofinak: „Nem csak miattam ment tönkre ez a házasság!”

szerző:
2019.07.09. 22:40

Tamás újra találkozott Szofival. Elérkezett Laura utolsó napja. Bence közelebb került Vandához.

Tamás reggel Flóra kedvéért elhatározza, hogy elpakolja Szofi dolgait és a közös ágyukat. Tamást és Flórát a bútoráruházban házaspárnak nézik, ez ráébreszti Tamást, hogy még mindig hordja a jegygyűrűjét. Szofi eközben elmegy a holmijáért, alig akarja elhinni, hogy Tamás milyen gyorsan kitörölte őt az életéből. Amikor a két fél összetalálkozik Tamás lakása előtt, vita robban ki közöttük. De Tamás nem akar mindig a hibás lenni mindenért, így beolvas Szofinak.
 


Laura nagy lelkesedéssel vág bele az elutazása előtti utolsó napjába. Meg akarja mutatni az egykori barátainak, hogy egyáltalán nincs már rájuk utalva, de a Dáviddal folytatott utolsó beszélgetése során Laura ismét ráeszmél arra, hogy még mindig mennyire szereti a fiút.
 


Bence Vandával töltött éjjel után másnaposan visszamegy a Bécy-házba, ahol mindenki az ő magánéletét tárgyalja. Bencének ebből elege van. Vehemensen győzködi Rolandot arról, hogy ő nem olyan pasi, aki egy lánnyal fekszik le azért, hogy kiverje a másikat a fejéből, akivel éppen problémái vannak. Ám, amikor Bence egy egész napot tölt el Vandával, egyre közelebb kerülnek egymáshoz.
 Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való