KERESÉS search-close

Tamás is tudomást szerzett Dia szexvideójáról

szerző:
2019.07.19. 22:40

Evelin féltékeny lett Alessziára. Tamás tudomást szerzett Dia szexvideójáról. André küzdött a lelkiismeretével.

A lakók teljesen kiakadnak, amikor Lali elmondja nekik, hogy Alesszia jelenleg webkam-girlként keresi a kenyerét. Evelint akaratlanul is féltékenység önti el, amikor látja, hogy Dávid mennyire segíteni akar az exének. Alesszia eközben alig bírja elviselni az új munkáját, pláne, hogy most már azt is tudja, a volt lakótársai is követik a show-jait. Márk azonban fenyegetően leszögezi, nincs választása és alkoholt ad neki, hogy kibírja a következő fellépését.
 


Dia napok óta nem ment be a pótvizsga előkészítőre, mert nem bírja elviselni a zaklatásokat. Amikor Tamás erre rájön és az okot is kihúzza belőle, a férfi teljesen ledöbben. Dia kéri, hogy ne súlyosbítsa a helyzetet, ne tegyen semmit, Tamás azonban mégis közbe avatkozik és beszámol az igazgatónak az esetről. Amikor Zitát emiatt számon kérik, annyira dühbe gurul, hogy megtámadja Diát és megfenyegeti, most aztán végképp pokollá fogják tenni az életét.
 


André küzd a lelkiismeretével, mert újra megcsalta Orsit. Jóvá akarja tenni, ezért meghívja egy wellnessre. A hotelben azonban megismerkedik a vonzó szobalánnyal, Monával, aki rögtön szemet vet a fiúra. André próbál ellenállni a kísértésnek, azonban nem bírja sokáig és az eredeti szándéka ellenére ismét megcsalja Orsit.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való