KERESÉS search-close

Tamás Flórának: „Megcsaltam a feleségemet…”

szerző:
2019.04.25. 22:40

Tamás gyötörte a Flóra iránti fellángolása. Laura randira ment Matyival. Karesz meglepte Mesit.

Tamás kétségbe van esve: bár Flóra kiköltözött tőlük, de a történtek után egyszerűen képtelen kiverni a lányt a fejéből. Bevallja az érzéseit Joe-nak, akinek sikerül kicsit helyre tennie Tamást, és megpróbálja megértetni vele, hogy egy futó fellángolás miatt nem teheti kockára a házasságát. Tamás el van rá szánva, hogy kitart Szofi mellett, de aztán egy Flórával való teljesen hétköznapi találkozás is feltüzeli a vágyát.
 


Evelin reggel biztatja Laurát, hogy találkozzon még egyszer Matyival. Mialatt Laura randin van, Evelin egyre jobban beleéli magát abba, hogy lehetne valami közte és Dávid közt. Mikor aztán hallja, hogy Laura eljött a randijáról, Evelin csalódottságában azt vágja a fejéhez, hogy lehet, hogy igazából Laura tehet róla, hogy nincs pasija.
 


Karesz reggel aggódva ébred rá, hogy mennyire megviseli a kapcsolatát Mesivel a Lilivel folytatott huzavona. Attól félve, hogy elveszítheti Mesit, Karesz romantikus hadjáratba kezd, és meglepi a lányt a fotózásán. De közben teljesen félreérti a lány jelzéseit, és az első fotózás után meztelenül vár rá az öltözőben. Karesz totál hülyét csinált magából, és veszélybe sodorta Mesi munkáját.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való